Nieuws

 • Hulp bij online prikafspraak? Bekijk details

  21 januari 2022

  Steeds meer mensen worden uitgenodigd om een afspraak te maken voor een extra coronavaccinatie, de boosterprik. Vanaf het moment dat een geboortejaar aan de beurt is, kan men een afspraak maken. Kun je wat hulp gebruiken bij het online afspraak maken voor de boosterprik?

  Bekijk details van Hulp bij online prikafspraak?

 • Laat je verrassen door een gedicht Bekijk details

  21 januari 2022

  Op donderdag 27 januari 2022 start de tiende editie van de Poëzieweek. Tijdens deze week zijn er pop-up presentaties van amateur dichters én kun je naar een lezing van de onovertroffen Lidewijde Paris.

  Bekijk details van Laat je verrassen door een gedicht

 • Dank je wel Nick en Simon Bekijk details

  4 januari 2022

  Het afgelopen jaar waren Nick & Simon de winnaars van het SBS programma Tien voor Taal. Als prijs mochten het duo een boekpakket voor kinderen weg geven. De bieb was heel blij dat zij voor de jeugdafdeling in Volendam een mooie aanvulling op de collectie kon aanschaffen.

  Bekijk details van Dank je wel Nick en Simon

 • Nieuwe tarieven 2022 Bekijk details

  31 december 2021

  Met ingang van 1 januari 2022 gelden er andere tarieven voor de abonnementen en voor het te-laat-geld bij het Instap- en Basis-abonnement.

  Bekijk details van Nieuwe tarieven 2022

 • Maak een Verlang-leeslijstje Bekijk details

  14 december 2021

  Zorg dat je altijd voorzien bent van een wensenlijst met mooie boeken die je kunt reserveren. Dat kan door je te abonneren op onze maandelijkse aanwinstenlijsten.

  Bekijk details van Maak een Verlang-leeslijstje

 • Gloednieuwe boeken cadeau! Bekijk details

  9 juli 2021

  Op 9 juli kregen alle kinderen van 0 tot 12 jaar die staan aangemeld bij de Stichting Purmerendse Voedselbank een boek cadeau. Een mooi begin van de zomervakantie! Deze actie werd mogelijk gemaakt door de drie Rotaryclubs in Purmerend: Waterland, Polderland en Weidevenne, en is uitgevoerd in nauwe samenwerking met Bibliotheek Waterland.

  Bekijk details van Gloednieuwe boeken cadeau!