• Studiecabines weer vrij

10 juli 2020

Met ingang van maandag 13 juli kun je weer gebruik maken van de studiecabines op de tweede etage van de Bibliotheek Purmerend. Let op! Je moet nu wel reserveren.

Bekijk details van Studiecabines weer vrij

• Vakantiebieb-app

8 juli 2020

Beleef een zomer vol verhalen met de VakantieBieb. E-books en luisterboeken voor iedereen. Ook voor niet-leden! De app is beschikbaar tot en met 31 augustus.

Bekijk details van Vakantiebieb-app

• Online leren

8 juli 2020

Wil je leuk en makkelijk iets bijleren? Kijk dan snel of er een online training voor jou bij is.

Bekijk details van Online leren

• Meer terug naar een normale bieb

8 juli 2020

Op maandag 25 mei gaan de bibliotheekvestigingen Beemster, Edam, Landsmeer, Purmerend en Volendam weer open voor het lenen en inleveren van materialen.

Bekijk details van Meer terug naar een normale bieb

• Digitale Voorleestas

28 april 2020

Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga actief aan de slag met je kind aan de hand van een mooi prentenboek. Voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar, en hun ouders.

Bekijk details van Digitale Voorleestas

• Voorlezen op afstand

20 maart 2020

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 16.00 uur komt op onze facebookpagina en website een nieuw voorleesfilmpje te staan

Bekijk details van Voorlezen op afstand

• Bestel een Verrassingstas

20 maart 2020

Bestel nu GRATIS een Verrassingstas met 5 boeken en haal het op bij een bibliotheekvestiging naar keuze.

Bekijk details van Bestel een Verrassingstas

• Coder(dojo) - programmeren in de Bibliotheek

6 maart 2020

Bij CoderDojo Waterland leren wij kinderen tussen 7 en 17 jaar programmeren met verschillende tools. Naast programmeren kun je ook websites bouwen, apps ontwikkelen, programma’s maken, games maken en meer.

Bekijk details van Coder(dojo) - programmeren in de Bibliotheek

• Boekenweek 2020

26 februari 2020

De 85ste Boekenweek staat in het teken van de rebellen en dwarsdenkers. Het lezen van boeken zet aan tot nadenken, zodat lezers begrip ontwikkelen voor anderen en minder vasthouden aan vooroordelen. Van de dromerige dwarsdenker die veilig thuis afreist naar een andere wereld tot de rebel die zijn messcherpe pen als wapen gebruikt tegen de status quo.

Bekijk details van Boekenweek 2020

• Wij zoeken een collega en vrijwilligers

24 februari 2020

Wij hebben momenteel een vacature voor een back-office functie.

Bekijk details van Wij zoeken een collega en vrijwilligers