Home

Covid maatregelen per 18-12-2021

Bibliotheken blijven open

Onze vestigingen blijven tijdens de lockdown gewoon open. Activiteiten voor de jeugd en de NL-Plein activiteiten gaan ook door. Check de agenda voor onze overige activiteiten.

Het blijft belangrijk dat een bezoek aan de Bibliotheek een fijne en veilige ervaring is voor al onze klanten. Daarom zijn er een paar regels: Reinig je handen bij binnenkomst. Draag een mondkapje (voor alle bezoekers van 13 jaar of ouder) en houd 1,5 meter afstand in de Bibliotheek.

Openingstijden vandaag:

Bibliotheek Purmerend
10:00 - 16:00
Bibliotheek Beemster
11:00 - 14:00
Bibliotheek Edam
11:00 - 14:00
Bibliotheek Landsmeer
11:00 - 15:00
Bibliotheek Volendam
10:00 - 16:00

Activiteiten

Klik hier voor meer


Nieuws

 • Hulp bij online prikafspraak?

  Steeds meer mensen worden uitgenodigd om een afspraak te maken voor een extra coronavaccinatie, de boosterprik. Vanaf het moment dat een geboortejaar aan de beurt is, kan men een afspraak maken. Kun je...

  21 januari 2022

  Bekijk details van Hulp bij online prikafspraak?

 • Laat je verrassen door een gedicht

  Op donderdag 27 januari 2022 start de tiende editie van de Poëzieweek. Tijdens deze week zijn er pop-up presentaties van amateur dichters én kun je naar een lezing van de onovertroffen Lidewijde Paris.

  21 januari 2022

  Bekijk details van Laat je verrassen door een gedicht

Meer nieuws


Digi-taal thuis

Online leren, spelletjes doen of beeldbellen? Het is een uitkomst nu we meer thuis zijn. Hier vind je tips om het thuis makkelijker, veiliger en leuker te maken.

E-books lenen

Altijd en overal e-books lezen ook als de bieb dicht is. Kies uit duizenden e-books. Literatuur, spanning, romantiek: bij ons vind je altijd je volgende boek.

Luisterboeken

Nieuwe app voor luisterboeken én e-books. Let op: je kunt vanaf nu alleen nog in de nieuwe online Bibliotheek-app boeken lenen.