• Kookboekenweek

6 november 2019

Van 8 t/m 17 november is het Kookboekenweek. Ruim een week lang vieren wij de liefde voor lekker eten en mooie kookboeken. Van beginnende koks tot culinaire toptalenten, van fitgirls tot taartenbakkers: wij hebben de mooiste boeken uit onze collectie voor je er uitgepikt.

Bekijk details van Kookboekenweek

• Nederland Leest - campagne in november

1 november 2019

De november maand staat de Bibliotheek in het teken van het boek Winterbloei van Jan Wolkers en het thema Duurzaamheid. We doen een bloemlezing met natuurverhalen van Jan Wolkers cadeau met als titel Winterbloei en we organiseren een online Boekenclub waarin jij mee kunt praten over dit boek.

Bekijk details van Nederland Leest - campagne in november

• Restyling Bibliotheek Purmerend

22 oktober 2019

Nadat in vorige jaren de etage's van de Bibliotheek Purmerend zijn 'aangepakt' wordt er vanaf 28 oktober gewerkt aan de inrichting van een gedeelte van begane grond.

Bekijk details van Restyling Bibliotheek Purmerend