Nieuws

Resultaat 21 - 27 (van 27)

 • Dichter des Waterland Bekijk details

  28 december 2022

  Dicht jij ook en wil je je gedachten en gedichten voorleggen aan een groter publiek? Ding dan mee naar de ere titel Dichter des Waterlands.

 • Nieuwe podcast - kinderboeken voor de feestdagen Bekijk details

  23 november 2022

  Sinterklaas en Kerst staan voor de deur dus we bespreken kinderboeken!

 • Warm Welkom Waterland Bekijk details

  22 november 2022

  Per 1 januari 2023 gaan wij het bibliotheekwerk verzorgen in de gemeente Waterland. Hiermee nemen wij weer de verantwoordelijkheid voor de bibliotheekvestigingen in Broek in Waterland, Ilpendam, Marken en Monnickendam. Vanaf nu doen wij een aanbod aan alle inwoners van de gemeente met een Welkomstactie.

 • De regels van drie als luisterboek Bekijk details

  2 november 2022

  Het boek 'de Regels van drie' van Marjolein Hof is de junior editie van Nederland Leest. Scholieren krijgen tijdens groepsbezoeken in de Bibliotheek dit boekje van ons cadeau. De regels van drie is er ook als luisterboek! Gratis te downloaden als je lid bent van de bieb.

 • UITGELICHT gaat op tournee Bekijk details

  2 november 2022

  Onze allermooiste kunstboeken gaan vanaf 8 november op tournee. Kijk in de agenda wanneer ze in welke vestiging aanwezig zijn en kom langs om ze te bewonderen. Er is ook een mooie speciale UITGELICHT boekenlegger om mee te nemen.

 • Ander telefoonnummer Bekijk details

  19 oktober 2022

  Per 15 september 2022 heeft de Bibliotheek een nieuw telefoonnummer. Het nieuwe nummer is 0299-250500. Daarmee komt het oude telefoonnummer te vervallen.

 • Podcast #18 met minister Dennis Wiersma Bekijk details

  8 september 2022

  Er staat weer een nieuwe What the BIEB! podcast online. Sylvia Bakker (initiatiefnemer van deze podcast) en Norbert van Halderen (directeur Bibliotheek Waterland) gaan dit keer in gesprek met de Minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs, Dennis Wiersma.

Paginanavigatie