Nieuws

Resultaat 11 - 20 (van 21)

 • Nieuwe podcast - kinderboeken voor de feestdagen Bekijk details

  23 november 2022

  Sinterklaas en Kerst staan voor de deur dus we bespreken kinderboeken!

 • Warm Welkom Waterland Bekijk details

  22 november 2022

  Per 1 januari 2023 gaan wij het bibliotheekwerk verzorgen in de gemeente Waterland. Hiermee nemen wij weer de verantwoordelijkheid voor de bibliotheekvestigingen in Broek in Waterland, Ilpendam, Marken en Monnickendam. Vanaf nu doen wij een aanbod aan alle inwoners van de gemeente met een Welkomstactie.

 • Bijzondere boeken uitgelicht Bekijk details

  17 november 2022

  Vanaf 15 november zijn onze bijzondere boeken weer verder op tour gegaan langs onze bibliotheekvestigingen. Nu je kans om het mega boek over de kunstenaar Hockney te bekijken in Edam.

 • De regels van drie als luisterboek Bekijk details

  2 november 2022

  Het boek 'de Regels van drie' van Marjolein Hof is de junior editie van Nederland Leest. Scholieren krijgen tijdens groepsbezoeken in de Bibliotheek dit boekje van ons cadeau. De regels van drie is er ook als luisterboek! Gratis te downloaden als je lid bent van de bieb.

 • UITGELICHT gaat op tournee Bekijk details

  2 november 2022

  Onze allermooiste kunstboeken gaan vanaf 8 november op tournee. Kijk in de agenda wanneer ze in welke vestiging aanwezig zijn en kom langs om ze te bewonderen. Er is ook een mooie speciale UITGELICHT boekenlegger om mee te nemen.

 • Weer op zondag open! Bekijk details

  19 oktober 2022

  Een uitje voor de luie zondag? Met ingang van 4 september kun je weer iedere zondag in de Bibliotheek Purmerend terecht.

 • Ander telefoonnummer Bekijk details

  19 oktober 2022

  Per 15 september 2022 heeft de Bibliotheek een nieuw telefoonnummer. Het nieuwe nummer is 0299-250500. Daarmee komt het oude telefoonnummer te vervallen.

 • Podcast #18 met minister Dennis Wiersma Bekijk details

  8 september 2022

  Er staat weer een nieuwe What the BIEB! podcast online. Sylvia Bakker (initiatiefnemer van deze podcast) en Norbert van Halderen (directeur Bibliotheek Waterland) gaan dit keer in gesprek met de Minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs, Dennis Wiersma.

 • Nog meer Boekenbende Bekijk details

  7 juli 2022

  Dacht je dat je bij de bieb alleen boeken kunt lezen? Je kunt ze nu ook doen! Boekensushi, ping-pong met boeken en andere creatieve opdrachten. Avontuurlijke types kunnen zich aansluiten om de wereld van boeken te ontdekken. Boekenbende, iedere eerste donderdag van de maand van 14.45 -15.45 uur en in de zomervakantie op 21 en 28 juli en 4 en 11 augustus in de Bibliotheek Purmerend. Gratis aanmelden.

 • Langer lenen in de zomer! Bekijk details

  1 juli 2022

  Terug van weggeweest! Van 11 juli t/m 7 augustus 2022 worden alle materialen automatisch voor zes weken uitgeleend. Wij weten dat veel van onze klanten deze service erg gemist hebben en wij verwachten dan ook dat deze verandering veel mensen blij zal maken. Fijne zomer!

Paginanavigatie