Haal alles uit je biebabonnement! Check in Mijn Bibliotheek of wij je juiste e-mailadres hebben, zodat je gebruik kunt maken van al onze (online) diensten. Meer weten? Lees hier verder.

Vacatures

De Bibliotheek Waterland is volop in ontwikkeling. Onze missie? Wij willen uitblinken in onze bijdrage aan de ontwikkeling van de inwoners van ons werkgebied, zodat zij als nieuwsgierige en zelfbewuste burgers mee kunnen doen in de samenleving.  


Vacatures

Vacatures

Bibliotheek Waterland is volop in beweging. We sluiten aan bij maatschappelijke ontwikkelingen zoals de digitalisering van de maatschappij en werken aan een toekomstbestendige Bibliotheek die volop in de samenleving staat. 

Kom jij werken in ons betrokken team dat de Bibliotheek op allerlei manieren ondersteunt? Ben jij communicatief vaardig, sociaal, klantgericht?

Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Vacature Oproepmedewerker Front-Office

Vacatures voor vrijwilligers

Heb jij tijd én vind je het leuk om kinderen en volwassenen te helpen? Word dan vrijwilliger in één van onze vestigingen. Op dit moment helpen er al zo’n 100 vrijwilligers mee in en rond onze bibliotheken; daar zijn we reuze dankbaar voor! Er is altijd ruimte voor nieuwe enthousiaste vrijwillige medewerkers.

Vrijwilligers Front-Office

Vrijwilligers VoorleesExpress

Vrijwilliger Taalcoach

Vrijwilliger CoderDojo Purmerend

Hoe kun je reageren?

Je kunt reageren op vacatures en informatie opvragen over stageplekken via werken@bibliotheekwaterland.nl