Vestigingen en openingstijden

  • Bibliotheek Purmerend Bekijk details

    Bibliotheek Purmerend is open. Je bent welkom om boeken en andere materialen te lenen en terug te brengen. Aan de leestafel kun je een krant of een tijdschrift lezen onder het genot van een kopje thee of koffie. Buiten de openingstijden om is de inleverbus altijd open voor het inleveren van materialen.

  • Bibliotheek Beemster Bekijk details

    Bibliotheek Beemster is open. Je bent welkom om boeken en andere materialen te lenen en terug te brengen. Aan de leestafel kun je een krant of een tijdschrift lezen onder het genot van een kopje thee of koffie. Buiten de openingstijden om is de inleverbus altijd open voor het inleveren van materialen.

  • Bibliotheek Edam Bekijk details

    Bibliotheek Edam is open. Je bent welkom om boeken en andere materialen te lenen en terug te brengen. Aan de leestafel kun je een krant of een tijdschrift lezen onder het genot van een kopje thee of koffie. Buiten de openingstijden om is de inleverbus altijd open voor het inleveren van materialen.

  • Bibliotheek Landsmeer Bekijk details

    Bibliotheek Landsmeer is open. Je bent welkom om boeken en andere materialen te lenen en terug te brengen. Aan de leestafel kun je een krant of een tijdschrift lezen onder het genot van een kopje thee of koffie. Buiten de openingstijden om is de inleverbus altijd open voor het inleveren van materialen.

  • Bibliotheek Volendam Bekijk details

    Bibliotheek Volendam is open. Je bent welkom om boeken en andere materialen te lenen en terug te brengen. Aan de leestafel kun je een krant of een tijdschrift lezen onder het genot van een kopje thee of koffie. Buiten de openingstijden om is de inleverbus altijd open voor het inleveren van materialen.

  • Purmerend Het Parelhof Bekijk details

    Servicepunt Purmerend Het Parelhof is gevestigd in het Dalton kindcentrum Het Parelhof. Kinderen en leerkrachten kunnen de hele dag gebruik maken van de Bibliotheek. Daarnaast is het servicepunt op onderstaande tijden ook geopend voor ouders, niet-leerlingen en andere bewoners van Purmerend. Zij kunnen van het servicepunt gebruikmaken door thuis via de website te reserveren en af te halen bij 'DKC Het Parelhof'. Tijdens de openingstijden van de school kan je je geleende materialen ook inleveren....

  • Purmerend De Kraal Bekijk details

    Servicepunt Purmerend De Kraal is gevestigd in brede school de Kraal. Kinderen en leerkrachten van de school kunnen de hele dag gebruik maken van de Bibliotheek Daarnaast is het servicepunt op onderstaande tijden ook geopend voor ouders, niet-leerlingen en andere bewoners van Purmerend. Zij kunnen van het servicepunt gebruikmaken door thuis via de website te reserveren en af te halen bij 'De Kraal'. Tijdens de openingstijden van de school kan je je geleende materialen ook inleveren.

  • Purmerend Wheermolen Bekijk details

    Servicepunt Purmerend Wheermolen is gevestigd in kindcentrum Wheermolen. Kinderen en leerkrachten van de school kunnen de hele dag gebruik maken van de Bibliotheek. Daarnaast is het servicepunt op onderstaande tijden ook geopend voor ouders, niet-leerlingen en andere bewoners van Purmerend. Zij kunnen van het servicepunt gebruikmaken door thuis via de website te reserveren en af te halen bij "KC Wheermolen". Tijdens de openingstijden van de school kan je je geleende materialen ook inleveren.

  • Oosthuizen De Koningsspil Bekijk details

    Servicepunt Oosthuizen De Koningsspil is gevestigd in de MFA De Groote Molen. Kinderen en leerkrachten kunnen de hele dag gebruik maken van de Bibliotheek. Daarnaast is het servicepunt op onderstaande tijden ook geopend voor ouders, niet-leerlingen en andere bewoners van Oosthuizen. Zij kunnen van het servicepunt gebruikmaken door thuis via de website te reserveren en af te halen bij 'De Koningsspil'. Tijdens de openingstijden van de school kan je je geleende materialen ook inleveren.

  • Volendam ‘t Kofschip Bekijk details

    Servicepunt Volendam 't Kofschip is gevestigd in basisschool 't Kofschip. Kinderen en leerkrachten van de school kunnen de hele dag gebruik maken van de Bibliotheek. Daarnaast is het servicepunt op onderstaande tijden ook geopend voor ouders, niet-leerlingen en andere bewoners van Volendam. Zij kunnen van het servicepunt gebruikmaken door thuis via de website te reserveren en af te halen bij 'Het Kofschip'. Tijdens de openingstijden van de school kan je je geleende materialen ook inleveren.

  • Westbeemster Lourdesschool Bekijk details

    Servicepunt Westbeemster Lourdesschool is gevestigd in de Lourdesschool. Kinderen en leerkrachten van de Lourdesschool kunnen de hele dag gebruik maken van de Bibliotheek. Daarnaast is het servicepunt op onderstaande tijden ook geopend voor ouders, niet-leerlingen en andere bewoners van de Beemster. Zij kunnen van het servicepunt gebruikmaken door thuis via de website te reserveren en af te halen bij 'De Lourdesschool'. Tijdens de openingstijden van de school kan je je geleende materialen ook inleveren....

  • Bibliotheek Marken Bekijk details

    Bibliotheek Marken is open. Je bent welkom om boeken en andere materialen te lenen en terug te brengen. Aan de leestafel kun je een krant of een tijdschrift lezen.

  • Bibliotheek Monnickendam Bekijk details

    Bibliotheek Monnickendam is open. Je bent welkom om boeken en andere materialen te lenen en terug te brengen. Aan de leestafel kun je een krant of een tijdschrift lezen onder het genot van een kopje thee of koffie. Buiten de openingstijden om is de inleverbus altijd open voor het inleveren van materialen.

  • Bibliotheek Ilpendam Bekijk details

    Bibliotheek Ilpendam is open. Je bent welkom om boeken en andere materialen te lenen en terug te brengen.

  • Bibliotheek Broek in Waterland Bekijk details

    Bibliotheek Broek in Waterland is open. Je bent welkom om boeken en andere materialen te lenen en terug te brengen. Aan de leestafel kun je een krant of een tijdschrift lezen.