Vestigingen en openingstijden

• Bibliotheek Purmerend Bekijk details

De bibliotheek Purmerend is weer geopend. Het is belangrijk dat een bezoek aan onze bibliotheken een fijne en veilige ervaring is voor al onze klanten. Daarom het advies: Reinig je handen. En afstand houden mag nog steeds.

Bekijk details van Bibliotheek Purmerend

• Bibliotheek Beemster Bekijk details

De bibliotheek Beemster is weer geopend. Het is belangrijk dat een bezoek aan onze bibliotheken een fijne en veilige ervaring is voor al onze klanten. Daarom het advies: Reinig je handen. En afstand houden mag nog steeds.

Bekijk details van Bibliotheek Beemster

• Bibliotheek Edam Bekijk details

De bibliotheek Edam is weer geopend. Het is belangrijk dat een bezoek aan onze bibliotheken een fijne en veilige ervaring is voor al onze klanten. Daarom het advies: Reinig je handen. En afstand houden mag nog steeds.

Bekijk details van Bibliotheek Edam

• Bibliotheek Landsmeer Bekijk details

De bibliotheek Landsmeer is weer geopend. Het is belangrijk dat een bezoek aan onze bibliotheken een fijne en veilige ervaring is voor al onze klanten. Daarom het advies: Reinig je handen. En afstand houden mag nog steeds.

Bekijk details van Bibliotheek Landsmeer

• Bibliotheek Volendam Bekijk details

De bibliotheek Volendam is weer geopend.Het is belangrijk dat een bezoek aan onze bibliotheken een fijne en veilige ervaring is voor al onze klanten. Daarom het advies: Reinig je handen. En afstand houden mag nog steeds.

Bekijk details van Bibliotheek Volendam

• Purmerend Het Parelhof Bekijk details

Servicepunt 'Het Parelhof' Kinderen en leerkrachten van basisschool 'Het Parelhof' kunnen de hele dag gebruik maken van de Bibliotheek. Het servicepunt is momenteel gesloten voor ouders, niet-leerlingen en andere bewoners van Purmerend.

Bekijk details van Purmerend Het Parelhof

• Purmerend De Kraal Bekijk details

Servicepunt Purmerend de Kraal is gevestigd in de brede school de Kraal. Kinderen en leerkrachten van de school kunnen de hele dag gebruik maken van de Bibliotheek Daarnaast is het servicepunt op onderstaande tijden ook geopend voor ouders , niet-leerlingen en andere bewoners van Purmerend. Zij kunnen van het servicepunt gebruikmaken door thuis via de website te reserveren en af te halen in 'De Kraal'

Bekijk details van Purmerend De Kraal

• Purmerend Wheermolen Bekijk details

Servicepunt 'Purmerend De Wheermolen' is gevestigd in de basisschool 'De Wheermolen'. Kinderen en leerkrachten van de school kunnen de hele dag gebruik maken van de Bibliotheek. Daarnaast is het servicepunt op onderstaande tijden ook geopend voor ouders , niet-leerlingen en andere bewoners van Purmerend. Zij kunnen van het servicepunt gebruikmaken door thuis via de website te reserveren en af te halen in De Wheermolen

Bekijk details van Purmerend Wheermolen

• Oosthuizen De Koningsspil Bekijk details

Servicepunt Oosthuizen De Koningsspil, is gevestigd in de MFA De Groote Molen. Kinderen en leerkrachten kunnen de hele dag gebruik maken van de Bibliotheek. Het servicepunt is momenteel gesloten voor ouders, niet-leerlingen en andere bewoners van Oosthuizen.

Bekijk details van Oosthuizen De Koningsspil

• Volendam ‘t Kofschip Bekijk details

Servicepunt in 't Kofschip is gevestigd in basisschool 't Kofschip in Volendam. Kinderen en leerkrachten van 't Kofschip kunnen de hele dag gebruik maken van de Bibliotheek. Het servicepunt is momenteel gesloten voor ouders, niet-leerlingen en andere bewoners van Volendam.

Bekijk details van Volendam ‘t Kofschip

• Westbeemster Lourdesschool Bekijk details

Servicepunt in de Lourdesschool voor de inwoners van West-Beemster. Kinderen en leerkrachten van de Lourdesschool kunnen de hele dag gebruik maken van de Bibliotheek. Het servicepunt is momenteel gesloten voor ouders, niet-leerlingen en andere bewoners van de Beemster.

Bekijk details van Westbeemster Lourdesschool