Vestigingen en openingstijden

 • Bibliotheek Purmerend Bekijk details

  De bibliotheek Purmerend is weer geopend. Vanwege corona kunnen we nog niet alle diensten aanbieden. Kijk op onze homepage voor de actuele informatie over onze dienstverlening.

  Bekijk details van Bibliotheek Purmerend

 • Bibliotheek Beemster Bekijk details

  De bibliotheek Beemster is weer geopend. Vanwege corona kunnen we nog niet alle diensten aanbieden. Kijk op onze homepage voor de actuele informatie over onze dienstverlening.

  Bekijk details van Bibliotheek Beemster

 • Bibliotheek Edam Bekijk details

  De bibliotheek Edam is weer geopend. Vanwege corona kunnen we nog niet alle diensten aanbieden. Kijk op onze homepage voor de actuele informatie over onze dienstverlening.

  Bekijk details van Bibliotheek Edam

 • Bibliotheek Landsmeer Bekijk details

  De bibliotheek Landsmeer is weer geopend. Vanwege corona kunnen we nog niet alle diensten aanbieden. Kijk op onze homepage voor de actuele informatie over onze dienstverlening.

  Bekijk details van Bibliotheek Landsmeer

 • Bibliotheek Volendam Bekijk details

  De bibliotheek Volendam is weer geopend. Vanwege corona kunnen we nog niet alle diensten aanbieden. Kijk op onze homepage voor de actuele informatie over onze dienstverlening.

  Bekijk details van Bibliotheek Volendam

 • Purmerend Het Parelhof Bekijk details

  Servicepunt Purmerend het Parelhof is gevestigd in de basisschool Het Parelhof en is iedere werkdag geopend. Er wordt gewerkt met zelfservice. In de school staat een collectie van ruim 4000 boeken voor kinderen 0-12 jaar waarvan ook niet-leerlingen van de school gebruik kunnen maken. Volwassenen kunnen van het servicepunt gebruik maken door thuis via de website te reserveren en de matrialen af te halen in de basisschool Het Parelhof.

  Bekijk details van Purmerend Het Parelhof

 • Purmerend De Kraal Bekijk details

  Servicepunt Purmerend de Kraal is gevestigd in de brede school de Kraal. De bibliotheek is iedere werkdag geopend voor zelfservice. In de school staat een collectie van ruim 5000 boeken voor kinderen 0-12 jaar waarvan ook niet-leerlingen van de school gebruik kunnen maken. Volwassenen kunnen van het service punt gebruik maken door thuis via de website te reserveren en af te halen in de De Kraal.

  Bekijk details van Purmerend De Kraal

 • Purmerend Wheermolen Bekijk details

  Servicepunt Purmerend De Wheermolen is gevestigd in de basisschool De Wheermolen en is iedere werkdag geopend. Er wordt gewerkt met selfservice. In de school staat een collectie van ruim 4000 boeken voor kinderen 0-12 jaar waarvan ook niet-leerlingen van de school gebruik kunnen maken. Volwassenen kunnen van het servicepunt gebruikmaken door thuis via de website te reserveren en af te halen in De Wheermolen

  Bekijk details van Purmerend Wheermolen

 • Oosthuizen De Koningsspil Bekijk details

  Servicepunt Oosthuizen De Koningsspil, is gevestigd in de MFA De Groote Molen. De Koningsspil is iedere werkdag geopend. Er wordt gewerkt met zelfservice. In de school staat een collectie van ruim 2000 boeken voor kinderen 0-12 jaar waarvan ook niet-leerlingen van de school gebruik kunnen maken. Volwassenen kunnen van het servicepunt gebruik maken door thuis via de website te reserveren en af te halen in De Koningsspil.

  Bekijk details van Oosthuizen De Koningsspil

 • Volendam ‘t Kofschip Bekijk details

  ‘t Kofschip Servicepunt Volendam ’t Kofschip is gevestigd in basisschool ’t Kofschip en is iedere werkdag geopend, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.15 uur tot 16.30 uur en op woensdag van 11.30 uur tot 12.30 uur. Er wordt gewerkt met zelfservice en tijdens schoolvakanties is het servicepunt gesloten. In de school staat een collectie van ruim 2000 boeken voor kinderen 0-12 jaar waarvan ook niet-leerlingen van de school gebruik kunnen maken. Volwassenen kunnen van het servicepunt gebruik...

  Bekijk details van Volendam ‘t Kofschip

 • Westbeemster Lourdesschool Bekijk details

  Servicepunt in de Lourdesschool voor de inwoners van West-Beemster. Kinderen en leerkrachten van de Lourdesschool kunnen de hele dag gebruik maken van de Bibliotheek. Daarnaast is het servicepunt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur en op woensdag van 8.30 uur tot 14.30 uur ook geopend voor ouders , niet-leerlingen en andere bewoners van de Beemster. Het bibliotheekservicepunt is makkelijk toegankelijk en werkt met zelfservice. Tijdens schoolvakanties is...

  Bekijk details van Westbeemster Lourdesschool