• Nederland Leest

27 oktober 2020

In de hele maand november zijn er activiteiten rondom de campagne Nederland Leest. Activiteiten waarbij leden en bezoekers elkaar ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over het thema.

Bekijk details van Nederland Leest

• Week van de mediawijsheid

27 oktober 2020

Tijdens de Week van de Mediawijsheid (6 t/m 13 november 2020) kun jij zelf uitvinden hoe je media kunt gebruiken om gezond te blijven en het beste uit jezelf te halen. Dat is voor iedereen anders. Waar voel jíj je goed bij? Je hebt het zelf in de hand.

Bekijk details van Week van de mediawijsheid

• Donor zijn of donor worden

20 oktober 2020

Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet ingegaan. Alle mensen van 18 jaar en ouder die ingeschreven zijn in een Nederlandse gemeente komen dan in het Donorregister. Je kunt zelf aangeven of je wel of geen donor wilt worden. In de Bibliotheek kun je informatie over de nieuwe donorwet krijgen.

Bekijk details van Donor zijn of donor worden

• De Bibliotheken blijven open met volledige dienstverlening

15 oktober 2020

Op maandag 25 mei gaan de bibliotheekvestigingen Beemster, Edam, Landsmeer, Purmerend en Volendam weer open voor het lenen en inleveren van materialen.

Bekijk details van De Bibliotheken blijven open met volledige dienstverlening

• Oktober Regenboog maand - ontmoeting en gesprek

9 oktober 2020

In oktober is het Regenboogmaand in Purmerend. De hele maand staat in het teken van LHBTI. In de hele stad zijn activiteiten. In de Bibliotheek kun je een verhaal ontmoeten van iemand die je iets kan vertellen uit ervaring.

Bekijk details van Oktober Regenboog maand - ontmoeting en gesprek

• Knappe Koppen - mini-colleges voor kinderen

25 augustus 2020

Je hoeft niet superslim te zijn maar wel nieuwsgierig naar wetenschap. Ben je ook in de leeftijd van 7 tot 10 jaar dan kun je je opgeven voor een mini-colleges iedere 1e zondag van de maand in de Bibliotheek Purmerend.

Bekijk details van Knappe Koppen - mini-colleges voor kinderen

• Studiecabines weer vrij

10 juli 2020

Met ingang van maandag 13 juli kun je weer gebruik maken van de studiecabines op de tweede etage van de Bibliotheek Purmerend. Let op! Je moet nu wel reserveren.

Bekijk details van Studiecabines weer vrij

• Online leren

8 juli 2020

Wil je leuk en makkelijk iets bijleren? Kijk dan snel of er een online training voor jou bij is.

Bekijk details van Online leren