• December openingstijden

19 november 2019

Vanwege de decemberfeestdagen zijn er enkele aangepaste openingstijden in onze vestigingen.

Bekijk details van December openingstijden

• Taalontmoeting

13 november 2019

Maandelijks ontmoeten taalcursisten van Fiolet Taaltraining en inwoners van Purmerend elkaar. Samen voeren zij korte gesprekken om Nederlands te oefenen. Doe je een keertje mee?

Bekijk details van Taalontmoeting

• Sinterklaas in de bieb

12 november 2019

In afwachting van het heerlijk avondje kun je boeken lenen over Sinterklaas en naar één van de activiteiten komen.

Bekijk details van Sinterklaas in de bieb

• Kookboekenweek

6 november 2019

Van 8 t/m 17 november is het Kookboekenweek. Ruim een week lang vieren wij de liefde voor lekker eten en mooie kookboeken. Van beginnende koks tot culinaire toptalenten, van fitgirls tot taartenbakkers: wij hebben de mooiste boeken uit onze collectie voor je er uitgepikt.

Bekijk details van Kookboekenweek

• Nederland Leest - campagne in november

1 november 2019

De november maand staat de Bibliotheek in het teken van het boek Winterbloei van Jan Wolkers en het thema Duurzaamheid. We doen een bloemlezing met natuurverhalen van Jan Wolkers cadeau met als titel Winterbloei en we organiseren een online Boekenclub waarin jij mee kunt praten over dit boek.

Bekijk details van Nederland Leest - campagne in november

• Wij zoeken collega's en vrijwilligers

22 oktober 2019

Of het nu een vrijwilliger is voor de Boekendienst aan huis of een medewerker voor de front-office. Er zijn regelmatig vacatures binnen onze organisatie. Heb je belangstelling? Wij zijn blij met nieuwe collega's en enthousiaste vrijwilligers die de Bibliotheek een warm hart toedragen.

Bekijk details van Wij zoeken collega's en vrijwilligers

• Restyling Bibliotheek Purmerend

22 oktober 2019

Nadat in vorige jaren de etage's van de Bibliotheek Purmerend zijn 'aangepakt' wordt er vanaf 28 oktober gewerkt aan de inrichting van een gedeelte van begane grond.

Bekijk details van Restyling Bibliotheek Purmerend