• OfficiĆ«le opening nieuwe vestigingen Bekijk details

20 januari 2023

Op woensdag 25 januari om 13.00 uur zal de officiƫle opening plaatsvinden van onze nieuwe vestigingen in de gemeente Waterland.

• Lift Purmerend buiten dienst Bekijk details

20 januari 2023

Al eerder waren er problemen met onze lift de afgelopen week. Deze leken opgelost maar helaas is er weer een probleem opgetreden. Op zijn vroegst is de lift in de Bibliotheek Purmerend weer in werking op woensdagmiddag 25 januari. Onze excuus hiervoor!

• What the Bieb?!: 2022 Wrapped Bekijk details

28 december 2022

2022 Wrapped- Episode 24 is het jaaroverzicht van onze podcast What the Bieb?!.

• Dichter des Waterland Bekijk details

28 december 2022

Dicht jij ook en wil je je gedachten en gedichten voorleggen aan een groter publiek? Ding dan mee naar de ere titel Dichter des Waterlands.

• Nieuwe podcast - kinderboeken voor de feestdagen Bekijk details

23 november 2022

Sinterklaas en Kerst staan voor de deur dus we bespreken kinderboeken!

• Warm Welkom Waterland Bekijk details

22 november 2022

Per 1 januari 2023 gaan wij het bibliotheekwerk verzorgen in de gemeente Waterland. Hiermee nemen wij weer de verantwoordelijkheid voor de bibliotheekvestigingen in Broek in Waterland, Ilpendam, Marken en Monnickendam. Vanaf nu doen wij een aanbod aan alle inwoners van de gemeente met een Welkomstactie.

• Bijzondere boeken uitgelicht Bekijk details

17 november 2022

Vanaf 15 november zijn onze bijzondere boeken weer verder op tour gegaan langs onze bibliotheekvestigingen. Nu je kans om het mega boek over de kunstenaar Hockney te bekijken in Edam.

• De regels van drie als luisterboek Bekijk details

2 november 2022

Het boek 'de Regels van drie' van Marjolein Hof is de junior editie van Nederland Leest. Scholieren krijgen tijdens groepsbezoeken in de Bibliotheek dit boekje van ons cadeau. De regels van drie is er ook als luisterboek! Gratis te downloaden als je lid bent van de bieb.

• UITGELICHT gaat op tournee Bekijk details

2 november 2022

Onze allermooiste kunstboeken gaan vanaf 8 november op tournee. Kijk in de agenda wanneer ze in welke vestiging aanwezig zijn en kom langs om ze te bewonderen. Er is ook een mooie speciale UITGELICHT boekenlegger om mee te nemen.

• Weer op zondag open! Bekijk details

19 oktober 2022

Een uitje voor de luie zondag? Met ingang van 4 september kun je weer iedere zondag in de Bibliotheek Purmerend terecht.

Paginanavigatie