• Bibliotheek Waterland viert nieuw seizoen! Bekijk details

9 september 2021

Op zondag 19 september viert Bibliotheek Waterland groots de opening van het nieuwe seizoen. Van 10.30 – 16.30 uur bruist het in de Purmerendse vestiging. Activiteiten voor alle leeftijden zijn gratis toegankelijk, en iedereen is van harte welkom!

Bekijk details van Bibliotheek Waterland viert nieuw seizoen!

• Gloednieuwe boeken cadeau! Bekijk details

9 juli 2021

Op 9 juli kregen alle kinderen van 0 tot 12 jaar die staan aangemeld bij de Stichting Purmerendse Voedselbank een boek cadeau. Een mooi begin van de zomervakantie! Deze actie werd mogelijk gemaakt door de drie Rotaryclubs in Purmerend: Waterland, Polderland en Weidevenne, en is uitgevoerd in nauwe samenwerking met Bibliotheek Waterland.

Bekijk details van Gloednieuwe boeken cadeau!

• Tip van de week: Maak een Verlang-leeslijstje Bekijk details

4 juni 2021

Zorg dat je altijd voorzien bent van een wensenlijst met mooie boeken die je kunt reserveren. Dat kan door je te abonneren op onze maandelijkse aanwinstenlijsten.

Bekijk details van Tip van de week: Maak een Verlang-leeslijstje

• Jouw bibliotheek dik in orde! Bekijk details

4 juni 2021

De Bibliotheek Waterland heeft op 2 juni opnieuw een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen en we zijn heel erg trots en blij met deze uitslag. Daarom trakteren wij maandag 7 juni in al onze vestigingen een gebakje.

Bekijk details van Jouw bibliotheek dik in orde!

• Online taalcoaches voor anderstaligen gezocht Bekijk details

6 april 2021

Omdat juist nu het voeren van dagelijkse gesprekken om de taal te oefenen van groot belang is, zoeken wij voor onze taalvragers nieuwe taalcoaches die wekelijks een uurtje online met iemand willen oefenen.

Bekijk details van Online taalcoaches voor anderstaligen gezocht

• Project met 16 basisscholen - Scoor een Boek! Bekijk details

2 februari 2021

Naast sporten en spelen, is lezen erg belangrijk. Een goede taalbeheersing is de basis voor zelfstandigheid en een gezonde levensstijl. Met ‘Scoor een Boek!’ wil Bibliotheek Waterland dat samen met de scholen bereiken, ook tijdens deze coronacrisis.

Bekijk details van Project met 16 basisscholen - Scoor een Boek!

• Ander rekeningnummer Bekijk details

15 januari 2021

Sinds kort hebben wij een Rabo rekening.

Bekijk details van Ander rekeningnummer