• Nog meer Boekenbende Bekijk details

7 juli 2022

Dacht je dat je bij de bieb alleen boeken kunt lezen? Je kunt ze nu ook doen! Boekensushi, ping-pong met boeken en andere creatieve opdrachten. Avontuurlijke types kunnen zich aansluiten om de wereld van boeken te ontdekken. Boekenbende, iedere eerste donderdag van de maand van 14.45 -15.45 uur en in de zomervakantie op 21 en 28 juli en 4 en 11 augustus in de Bibliotheek Purmerend. Gratis aanmelden.

• Langer lenen in de zomer! Bekijk details

1 juli 2022

Terug van weggeweest! Van 11 juli t/m 7 augustus 2022 worden alle materialen automatisch voor zes weken uitgeleend. Wij weten dat veel van onze klanten deze service erg gemist hebben en wij verwachten dan ook dat deze verandering veel mensen blij zal maken. Fijne zomer!

• Podcast #14 "Vluchtelinge Hawa: "De bibliotheek is mijn tweede huis!" Bekijk details

29 juni 2022

Maar liefst VIER gasten in deze episode! Sylvia en Norbert praten met Emelie (13), Lizi (12) en Samantha (12) over de bibliotheek en hun favoriete boeken en schrijvers. De drie meiden zitten midden in hun toetsweek, op het Clusius-college in Purmerend. Ze lezen ook een paar kaartjes voor, met vragen voor uit het Ken je Bieb!-spel.