Vestigingen en openingstijden

 • Bibliotheek Purmerend Bekijk details

  De Bibliotheek Purmerend is de hoofdvestiging van Bibliotheek Waterland met ruime openingstijden en een collectie van ongeveer 85.000 boeken, cd’s en dvd’s, kranten en tijdschriften. Deze vestiging biedt rustige werkplekken op de tweede etage. Er zijn studiecabines die gratis gereserveerd kunnen worden. De vestiging heeft een Makkelijk Lezen Plein en een NL-Plein (Taalhuis). Ook zijn er diverse spreekuren en inloopactiviteiten.

  Bekijk details van Bibliotheek Purmerend

 • Bibliotheek Beemster Bekijk details

  Bibliotheek Beemster zit onder één dak met het Centrum voor Jeugd en Gezin en is gevestigd in Middenbeemster. Deze gezellige Bibliotheek heeft kranten, tijdschriften en een collectie van 10.000 boeken voor jeugd en volwassenen.

  Bekijk details van Bibliotheek Beemster

 • Bibliotheek Edam Bekijk details

  Voor de inwoners van Edam-Volendam is de Meerwijk Bibliotheek dé plek voor informatie, advies en sociale contacten, naast het lenen van boeken en de overige bibliotheekactiviteiten. Er zijn vaste spreekuren van adviseurs op het gebied van Wonen Zorg en Welzijn. De collectie in deze Bibliotheek bestaat uit ruim 11.000 banden.

  Bekijk details van Bibliotheek Edam

 • Bibliotheek Landsmeer Bekijk details

  De Bibliotheek Landsmeer is gevestigd onder één dak met het Dorpshuis en heeft een collectie boeken, films en tijdschriften voor jong en oud van zo’n 12.000 exemplaren.

  Bekijk details van Bibliotheek Landsmeer

 • Bibliotheek Volendam Bekijk details

  De Bibliotheek Volendam is een fijne ruime Bibliotheek met een collectie van 32.000 boeken. Er zijn rustige plekken om te studeren en er is een uitgebreide collectie tijdschriften en kranten. Deze bibliotheekvestiging heeft een Makkelijk Lezen plein met 500 materialen voor kinderen met een leesprobleem.

  Bekijk details van Bibliotheek Volendam

 • Purmerend Het Parelhof Bekijk details

  Servicepunt Purmerend het Parelhof is gevestigd in de basisschool Het Parelhof en is iedere werkdag geopend. Er wordt gewerkt met zelfservice. In de school staat een collectie van ruim 4000 boeken voor kinderen 0-12 jaar waarvan ook niet-leerlingen van de school gebruik kunnen maken. Volwassenen kunnen van het servicepunt gebruik maken door thuis via de website te reserveren en de matrialen af te halen in de basisschool Het Parelhof.

  Bekijk details van Purmerend Het Parelhof

 • Purmerend De Kraal Bekijk details

  Servicepunt Purmerend de Kraal is gevestigd in de brede school de Kraal. De bibliotheek is iedere werkdag geopend voor zelfservice. In de school staat een collectie van ruim 5000 boeken voor kinderen 0-12 jaar waarvan ook niet-leerlingen van de school gebruik kunnen maken. Volwassenen kunnen van het service punt gebruik maken door thuis via de website te reserveren en af te halen in de De Kraal.

  Bekijk details van Purmerend De Kraal

 • Purmerend Wheermolen Bekijk details

  Servicepunt Purmerend De Wheermolen is gevestigd in de basisschool De Wheermolen en is iedere werkdag geopend. Er wordt gewerkt met selfservice. In de school staat een collectie van ruim 4000 boeken voor kinderen 0-12 jaar waarvan ook niet-leerlingen van de school gebruik kunnen maken. Volwassenen kunnen van het servicepunt gebruikmaken door thuis via de website te reserveren en af te halen in De Wheermolen

  Bekijk details van Purmerend Wheermolen

 • Oosthuizen De Koningsspil Bekijk details

  Servicepunt Oosthuizen De Koningsspil, is gevestigd in de MFA De Groote Molen. De Koningsspil is iedere werkdag geopend. Er wordt gewerkt met zelfservice. In de school staat een collectie van ruim 2000 boeken voor kinderen 0-12 jaar waarvan ook niet-leerlingen van de school gebruik kunnen maken. Volwassenen kunnen van het servicepunt gebruik maken door thuis via de website te reserveren en af te halen in De Koningsspil.

  Bekijk details van Oosthuizen De Koningsspil

 • Volendam ‘t Kofschip Bekijk details

  ‘t Kofschip Servicepunt Volendam ’t Kofschip is gevestigd in basisschool ’t Kofschip en is iedere werkdag geopend, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.15 uur tot 16.30 uur en op woensdag van 11.30 uur tot 12.30 uur. Er wordt gewerkt met zelfservice en tijdens schoolvakanties is het servicepunt gesloten. In de school staat een collectie van ruim 2000 boeken voor kinderen 0-12 jaar waarvan ook niet-leerlingen van de school gebruik kunnen maken. Volwassenen kunnen van het servicepunt gebruik...

  Bekijk details van Volendam ‘t Kofschip

 • Westbeemster Lourdesschool Bekijk details

  Servicepunt in de Lourdesschool voor de inwoners van West-Beemster. Kinderen en leerkrachten van de Lourdesschool kunnen de hele dag gebruik maken van de Bibliotheek. Daarnaast is het servicepunt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur en op woensdag van 8.30 uur tot 14.30 uur ook geopend voor ouders , niet-leerlingen en andere bewoners van de Beemster. Het bibliotheekservicepunt is makkelijk toegankelijk en werkt met zelfservice. Tijdens schoolvakanties is...

  Bekijk details van Westbeemster Lourdesschool