Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Bo Svernström Wie zint op wraak

  Een wrede martelmoord plaatst inspecteur Carl Edson van de politie in Stockholm voor grote problemen.

  Gedrukt boek

 • Rebecca Makkai Ik heb een paar vragen voor je

  Een bekende podcastmaker keert voor een gastcollege terug naar haar oude kostschool in New England, waar in de jaren negentig een van haar klasgenoten werd vermoord. De zwarte gymleraar werd veroordeeld, maar er rijzen steeds meer twijfels over de ware toedracht van de moord.

  Gedrukt boek

 • Mikaela Bley Sterf voor mij

  Een Zweedse influencer verdwijnt spoorloos met haar twee dochters. Een massale zoektocht wordt opgezet onder leiding van twee onderzoekers, maar al snel wordt duidelijk dat niets is wat het lijkt.

  Gedrukt boek

 • Julia Chapman Een date met de dood

  Een ex-politieman en een vrouw met een datingbureau werken samen om een moordmysterie op te lossen in een klein plaatsje in het Engelse Yorkshire Dales.

  Gedrukt boek

 • Emelie Schepp Memento

  Wanneer een vrouw de moord op haar man meldt, die lijkt te zijn gedaan door een kind, ontdekt officier van justitie Jana Berzelius meer dan haar lief is over haar eigen verleden.

  Gedrukt boek

 • Heather Gudenkauf De logé

  Een schrijfster raakt ingesneeuwd in een afgelegen boerderij en neemt een jongetje in huis dat buiten in de sneeuw staat. Al snel blijkt dat ze niet alleen zijn...

  Gedrukt boek


Boek van de maand

S.A. Cosby Vlijmscherpe tranen

Een interraciaal homostel wordt vermoord. Hoewel de vaders moeite hadden met de geaardheid van hun zonen, zetten ze hun vooroordelen opzij om wraak te nemen op de dader.

Bekijk dit boek

Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken