Nieuwe films

Filmtips van de redactie

 • Inception

  Dom Cobb steelt waardevolle geheimen uit het onderbewustzijn van mensen die in een droomfase verkeren, waardoor hij een veelgevraagde bedrijfsspion geworden is. Zijn nieuwe opdracht is juist het plaatsen van een idee in iemands brein om zo de perfecte misdaad te kunnen plegen

  Film

  Bekijk details van Inception

 • Star wars: episode VII

  J.J. Abrams

  Na de overwinning van de rebellen komt uit de restanten van het Keizerrijk een nieuwe bedreiging voort: de First Order. De rebellenalliantie gaat op zoek naar de verdwenen Luke Skywalker.

  Film

  Bekijk details van Star wars: episode VII

 • Transformers

  Michael Bay

  Een mysterieuze gebeurtenis uit het verleden van de Aarde dreigt zo'n verwoestende oorlog te ontketenen dat TRANSFORMERS de planeet onmogelijk op eigen houtje kunnen redden. Sam Witwicky (Shia LaBeouf) en de AUTOBOTS bestrijden de duisternis om onze wereld te verdedigen tegen het allesverwoestende kwaad om van de DECEPTICONS in deze kaskraker van Michael...

  Film

  Bekijk details van Transformers

 • LEGO® Star Wars™

  Daniel Lipkowitz, Gary Ombler

  Maak kennis met de gevaarlijkste Legofiguren in het sterrenstelsel, namelijk de Dark Side van Star Wars. Bekijk o.a. ruimtegevechten en starfighters. Met kleurenfoto's uit o.a. de film. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van LEGO® Star Wars™

Dorsvloer vol confetti

Tallulah H. Schwab

De jonge Katelijne groeit op in een strenggelovig boerengezin in Zeeland. Omdat ze zich een buitenbeentje voelt vlucht ze weg in fantasie en verhalen.

Film van de maand