Haal alles uit je biebabonnement! Check in Mijn Bibliotheek of wij je juiste e-mailadres hebben, zodat je gebruik kunt maken van al onze (online) diensten. Meer weten? Lees hier verder.

Gratis Jeugd-abonnement

Keuze lidmaatschap

Bij je eigen Bibliotheek leen je boeken, e-books, luisterboeken, muziek, films, games en spelletjes. Ben je tussen de 0 - 18 jaar dan is dit jouw abonnement.


  • Toegang tot de enorme collectie

    Wij hebben boeken voor baby's, leuke materialen voor kinderen die lezen lastig vinden. Spannende boeken, leuke boeken, interessante boeken. Films, games en spelletjes en nog veel meer.

  • Doe mee aan onze activiteiten

    Je kunt in de Bibliotheek meedoen met Babysoos en Peuteryoga. Naar het Twaanlab. Je huiswerk maken of meedoen met Thea Taal. In de Bibliotheek is er altijd wel wat te doen.

  • Duizenden e-books, 24/7 beschikbaar

    24 uur per dag onbeperkt toegang tot de online Bibliotheek De online Bibliotheek heeft veel e-books en en luisterboeken voor jeugd. Ons aanbod wisselt, zodat we je steeds verrassende titels kunnen bieden. 


Wat houdt het Jeugd-abonnement in?

Het abonnement is gratis!

Het jeugd abonnement is gratis voor alle kinderen tot 18 jaar. Voor jongeren is er ook een gratis abonnement van 18 tot 25 jaar. 

Wat kan ik allemaal lenen?

Je kunt een onbeperkt aantal items per jaar lenen. 20 stuks per keer en 6 e-books per jaar.

Wanneer moet ik het geleende terugbrengen?

Je mag je boeken, tijdschriften, films en andere materialen 4 weken thuis houden.

Wat als ik te laat ben?

Bij een jeugd-abonnement zijn er geen kosten voor het iets te laat inleveren. De materialen dienen wel binnen een paar maanden ingeleverd te worden na de inleverdatum om een boekvergoeding te vermijden.