Bibliotheek Waterland

Bibliotheken dicht inleverbussen open!

Voor iedereen die wil blijven lezen, leren en luisteren heeft de Bibliotheek een online aanbod en een speciale afhaaldienst.

Inleveren van materialen kan via de inleverbussen in al onze vestigingen.

Heb je op dit moment geleende materialen in huis? Dan worden deze automatisch verlengd tot de bibliotheken weer open gaan.

Gereserveerde materialen kunnen op maandag, dinsdag en woensdag tussen 11.00 en 13.00 uur bij de ingang van de bibliotheek opgehaald worden. Dit kan in de vestigingen Purmerend, Edam, Volendam en Beemster. In Landsmeer is deze service helaas niet mogelijk. Gelukkig zijn er e-books

Meer e-books


Blijf lezen, luisteren en leren - bekijk ons online aanbod

Online oefenen

Beter Nederlands spreken en schrijven kan als je oefent op het NL plein. Op dit moment is het NL plein gesloten. Maar we kunnen je ook op afstand helpen.

Online aanbod jeugd

De scholen en bibliotheken zijn dicht. Gelukkig kun je ook online interessante info vinden. Met je bibliotheekaccount heb je onbeperkt toegang.

Luisterboeken

Het assortiment extra luisterboeken is uitgebreid het er al meer dan 80! Je kunt ze luisteren tot en met 6 april. Dit cadeau is voor iedereen, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.


De Bibliotheken zijn tijdelijk gesloten activiteiten opgeschort

Alle vestigingen zijn vandaag gesloten.

Andere dagen en meer vestigingen

Voorlezen op afstand

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 16.00 uur komt op onze facebookpagina en website een nieuw voorleesfilmpje te staan

Bekijk details