de online Bibliotheek

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online vestiging van je eigen vertrouwde bieb.

 

Online aanbod voor gezinnen

Online lezen

De scholen zijn dicht en de bibliotheken ook. Maar als je lid bent van de bibliotheek kun je ook online een boek vinden dat bij je past. 

 

LuisterBieb app

Via de Luisterbieb app kun je ook heel veel leuke kinderboeken beluisteren. Ook heel leuk voor jonge kinderen.

 

Wat krijg ik bij de online Bibliotheek?


Aan de slag

Als Bibliotheeklid heb je ook toegang tot de online Bibliotheek. Je hoeft je alleen even te registreren. Dit doe je in drie makkelijke stappen.

Kom je er niet uit!

Problemen met aanmelden, downloaden of overzetten naar de e-reader van e-boeken? Bekijk dan de instructiefilmpjes van de online bibliotheek. 

Nieuwe e-books


Hoe kan ik e-books lezen?

Op je tablet of smartphone

Naar de online Bibliotheek

Wil je e-books lezen op je mobiele telefoon of tablet? Gebruik dan onze e-booksapp. Kies een e-book op de website van de online Bibliotheek. Het lezen doe je in de app.

Op je e-reader

Naar de online Bibliotheek

Wil je boeken lezen op je e-reader? Als je onze e-books op je e-reader zet, heb je de software van Adobe Digital Editions nodig. Weet je niet hoe dat moet? De online Bibliotheek helpt je verder. 

Op je pc of laptop

Naar de online Bibliotheek

Heb je geen tablet, smartphone of e-reader? Of lees jij gewoon graag op je computer of laptop? Je kan onze e-books ook lezen in je browser. Daarvoor heb je verbinding met internet nodig.

Ik heb nog meer vragen

Wil je nog meer weten over de online Bibliotheek?