Kinderopvang tot 4 jaar

Terug naar onderwijs

Educatief aanbod voor de kinderopvang

Een taalrijke omgeving heeft een positieve invloed op de taalontwikkeling van baby's en peuters. Dat kan zowel thuis als in de kinderopvang zijn. Jonge kinderen die regelmatig zijn voorgelezen hebben een grotere woordenschat en lopen daarmee minder risico op een taalachterstand. Bekijk wat wij voor jouw groep kunnen betekenen en wat wij jouw instelling kunnen bieden.

Heb je vragen over ons aanbod? Stuur een mail naar educatie@bibliotheekwaterland.nl

Wat kunnen wij voor jou doen?

Op bezoek bij de Bibliotheek? Of een mooie collectie lenen? Vertelplaten en vertelkastjes lenen voor jouw groep?

Kijk hier voor al onze programma's en producten speciaal voor de kinderopvang. Ook vind je hier trainingen voor pedagogisch medewerkers.

 

Klik hier voor het aanbod

Lid worden van de Bibliotheek

Wij hebben een speciaal abonnement voor instellingen als kinderdagverblijven of peuterspeelzalen. Met dit Abonnement voor de Kinderopvang kun je gebruikmaken van ons hele aanbod.

Een abonnement voor de Kinderopvang kost € 69,00 per jaar. hiermee kun je twee gratis collecties per jaar lenen.

Bekijk hier de voorwaarden

Schrijf je in voor dit abonnement

Op de hoogte blijven

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief voorschoolse educatie, en ontvang 4x per jaar nieuws speciaal voor de kinderopvang! 


Lekker naar buiten

klik hier voor meer


De VoorleesExpress

De VoorleesExpress richt zich op taalarme gezinnen met kinderen van 2 tot en met 8 jaar. Met behulp van zeer gemotiveerde vrijwilligers stellen wij ouders in staat om de taalontwikkeling van hun kinderen te stimuleren – op hun eigen manier.

Bekijk details