Maak je kindje (0-2 jaar) gratis lid en ontvang een BoekStartkoffertje!

Bij BoekStart staan onze allerjongste lezers centraal. Zelf lezen kunnen zij niet, daarom is voorlezen zo belangrijk. Voorlezen aan de allerkleinsten, hoe doe je dat? Wij helpen je graag op weg!

Zodra je baby drie maanden oud is, ontvang je van de gemeente een brief met een BoekStartbon. Je kunt met deze bon een GRATIS BoekStartkoffertje met babyboekjes,
boeken- en voorleestips ophalen bij de Bibliotheek in jouw
buurt. Je kindje krijgt gelijk een Jeugdabonnement en is
daarmee gratis lid van de Bibliotheek tot hij of zij 18 wordt.

Haal je GRATIS koffertje op!

Met deBoekStartbon kun je een GRATIS koffertje ophalen.

Je krijgt ook meteen een handige rondleiding door de Bibliotheek. Zien we je snel? 

Kom naar onze baby en peuteractiviteiten

We hebben weer nieuwe baby en peuteractiviteiten gepland in de bieb! Bekijk onze agenda en kom ontdekken met je kleintje!

 


Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. En het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft.’

— Bron: Boekstart

Klik hier voor ons aanbod voor 0-6 jaar

 • BoekStart

  Ja echt waar, baby’s kunnen vanaf drie maanden al genieten van boekjes! Kijk samen naar de plaatjes, praat tegen uw baby en zing een liedje. Dit is leuk en erg goed om te leren praten.

 • Jeugd | 0-6 jaar

  Ben je op zoek naar de leukste boeken voor kinderen van 0 tot 6 jaar? Op Jeugdbibliotheek.nl vind je bijvoorbeeld voorleesboeken en prentboeken. Bekijk ook de andere leeftijdscategorieën.

  Bekijk details van Jeugd | 0-6 jaar

 • Jeugd | 0-6 jaar

  Ben je op zoek naar de leukste boeken voor kinderen van 0 tot 6 jaar? Op Jeugdbibliotheek.nl vind je voorleesboeken en prentenboeken. Bekijk ook de voorleesfilmpjes van De Voorleeshoek.

  Bekijk details van Jeugd | 0-6 jaar

Ga naar de activiteiten

Wat lees je met je baby, peuter of kleuter?

Boekjes die je kunt lenen

Meer

Blijf op de hoogte

Iedere maand ontvang je tips en de agenda in je mailbox met leuke BoekStart activiteiten. Meld je aan voor onze BoekStart nieuwsbrief.

Meld je aan