Biebpanel

Heb jij een mening over allerlei onderwerpen? Dan krijg je nu de kans om daar iets mee te doen! En je helpt ons de dienstverlening te verbeteren.

De bieb heeft je advies nodig! Doe je mee aan ons BiebPanel?

Heb jij een mening over allerlei onderwerpen? Dan krijg je nu de kans om daar iets mee te doen! Doe mee met ons online klantenpanel en geef vier keer per jaar jouw mening over allerlei zaken waar de bibliotheek mee bezig is: de collectie, de indeling van de bibliotheek, de medewerkers, onze tarieven en nog veel meer.

Wij willen de dienstverlening aan onze klanten verbeteren, en jij bent onze adviseur. Een win-win situatie dus! Bovendien is het eenvoudig en leuk om mee te doen aan onze onderzoeken, én we verloten onder de deelnemers regelmatig een leuk boek of andere attentie.

Ben je geïnteresseerd en wil je je betrokkenheid tonen? Ga dan naar biebpanel.nl en schrijf je in. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt. Een samenvatting van de resultaten van alle onderzoeken publiceren wij na afloop op onze website.  

Wie zoeken we?

Jong, oud, man, vrouw; iedereen is welkom om mee te doen. Ben je ouder dan 16 jaar en maak je gebruik van de bibliotheek? Meld je dan aan! We hopen snel nieuwe deelnemers te mogen verwelkomen als lid van ons klantenpanel.

Meld je nu aan als biebpanel lid van bibliotheek Waterland het kost je enkele minuten en je maakt kans op een leuke prijs!

De biebpanel historie van Waterland

Bibliotheek Waterland doet sinds 2011 mee aan Biebpanel. Het panel van Bibliotheek Waterland bestaat uit circa 500 leden van alle vestigingen van de bibliotheek. De groep vertegenwoordigt een doorsnede van de leden vanaf 16 jaar.

BiebPanel onderzoekt jaarlijks allerlei onderwerpen voor de bibliotheek op het gebied van dienstverlening, assortiment, inrichting en activiteiten. Op basis van de meningen uit de BiebPanel onderzoeken verbetert de Bibliotheek Waterland haar dienstverlening, waar dat nodig en mogelijk is.

Lees hier de resultaten van de onderzoeken

2017

 1. Flitspeiling over belastingspreekuren
 2. Biebpanel onderzoek "Betrokkenheid bij de Bibliotheek"
 3. Biebpanel onderzoek "Reserveren en verlengen"

2016

 1. Klanttevredenheid van de bibliotheek
 2. Collectie en informatiefunctie van de bibliotheek
 3. De toekomst van de bibliotheek Waterland
 4. Medewerkers van de Bibliotheek

2015

 1. Ontmoeting en verblijfsfunctie van de bibliotheek
 2. Waarde van de bibliotheek voor maatschappij en persoon
 3. Communicatie bibliotheek Waterland
 4. De tevredenheid over activiteiten en samenwerkingspartners van Bibliotheek Waterland

2014

 1. Tarieven en Leenvoorwaarden van de bibliotheek
 2. Vindbaarheid en Presentatie in de bibliotheek Waterland
 3. De digitale dienstverlening van Bibliotheek Waterland
 4. Bekendheid en belang van de boekgerelateerde campagnes van bibliotheken


2013

 1. De activiteiten van de bibliotheek
 2. De medewerkers van de bibliotheek
 3. De toekomst van de bibliotheek
 4. Het imago van de bibliotheek