de online Bibliotheek

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online vestiging van je eigen vertrouwde bieb.

 

Online aanbod voor gezinnen

Online lezen

De scholen zijn dicht en de bibliotheken ook. Maar als je lid bent van de bibliotheek kun je ook online een boek vinden dat bij je past. 

 

LuisterBieb app

Via de Luisterbieb app kun je ook heel veel leuke kinderboeken beluisteren. Ook heel leuk voor jonge kinderen.

 

Wat krijg ik bij de online Bibliotheek?


Aan de slag

Als Bibliotheeklid heb je ook toegang tot de online Bibliotheek. Je hoeft je alleen even te registreren. Dit doe je in drie makkelijke stappen.

Kom je er niet uit!

Problemen met aanmelden, downloaden of overzetten naar de e-reader van e-boeken? Bekijk dan de instructiefilmpjes van de online bibliotheek. 

Nieuwe e-books


Hoe kan ik e-books lezen?

Op je telefoon of tablet

Naar de online Bibliotheek

Wil je e-books lezen op je telefoon of tablet? Gebruik dan onze nieuwe online Bibliotheek-app. Je kunt in deze app zoeken, vinden, lenen, lezen en luisteren.

Op je e-reader

Naar de online Bibliotheek

Wil je boeken lezen op je e-reader? Dat kan, met de software van Adobe Digital Editions nodig. De online Bibliotheek helpt je verder. 

Op je pc of laptop

Naar de online Bibliotheek

Lees je liever op je computer of laptop? Je kunt onze e-books ook lezen in je browser. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding.

Ik heb nog meer vragen

Wil je nog meer weten over de online Bibliotheek?