Boekstart voor jou nr 4

BoekStart is een leesbevorderingsprogramma voor jonge kinderen (0-4 jaar). Je vindt het in vrijwel alle Bibliotheken en in steeds meer kinderopvanglocaties! Viermaal per jaar verschijnt de digitale brochure BoekStart voor jou! met tips over de nieuwste boekjes, voorlezen en multimedia. Met links naar filmpjes, achtergrondinformatie en interessante websites.

BoekStart voor jou! nummer 4 staat boordevol leuke boeken- en multimediatips.
De allernieuwste titels voor je baby, dreumes of peuter. Met De Nationale Voorleesdagen in zicht (21-31 januari) is er speciaal aandacht voor voorlezen, zowel interactief als digitaal.

 

Bijvoorbeeld voor de kleinsten:

Baby’s knisperboekje van Xavier Deneux, een stoffen knisperboekje met afbeeldingen van voorwerpen en dieren. Het kan aanvankelijk gebruikt worden als speeltje en later om afbeeldingen te benoemen (uitgeverij Oogappel, € 6,99).

 

Of voor dreumesen en peuters:

Het grote boek van de hele wereld van Ole Könnecke, een groot boek, boordevol plaatjes en bijpassende namen, om de woordenschat spelenderwijs mee te vergroten (uitgeverij Gottmer, € 13,95).

 

Met boeken- en andere tips voor 0-4 jaar rond De Nationale Voorleesdagen 2015.
Ook zijn er specials over digitale prentenboeken en over voorlezen aan kinderen van verschillende leeftijden tegelijk.

Met verder aandoenlijke, ingestuurde foto’s van lezende kindjes, ervaringen met voorlezen en tips & tricks, weetjes en leuke dingen om te doen rond boeken en lezen!

Kijk hier voor BoekStart voor jou! nr 4.
Veel leesplezier!