Vacature Bibliotheek

15 mei 2019 t/m 20 juni 2019

Wij zijn op zoek naar collega’s die zich met enthousiasme voor de bibliotheek willen inzetten. Houd je van boeken en mensen? Voel jij je als vis in het water in een ambitieuze en resultaatgerichte organisatie? En ben je een service- en klantgerichte collega? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Collega's gezocht voor de frontoffice

Als front office medewerker speel je een belangrijke rol bij de dienstverlening aan onze klanten. Samen met je collega’s in de vestiging en de medewerkers in de backoffice zorg je voor een hoge klanttevredenheid. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een kwalitatief goede dienstverlening en het behalen van de afgesproken resultaten. Hoe een gemiddelde werkweek er uit kan zien?

• Je ontvangt klanten op een gastvrije manier en beantwoordt service- en informatievragen.
  • Je informeert en helpt klanten.
  • Je verzorgt groepsbezoeken, zowel in de bibliotheek als op scholen.
  • Je verleent praktische ondersteuning in het proces van (geautomatiseerde) uitgifte en inname van media.
  • Je ondersteunt bezoekers bij het gebruik van de digitale bibliotheek (o.a. tablets, e-readers, apps en de online bibliotheek).
  • Je promoot onze dienstverlening, marketingacties en programmering bij klanten door deze actief onder de aandacht te brengen.
  • Je presenteert de collectie op een inspirerende manier d.m.v. display’s.

Wat verwacht de Bibliotheek?

Enthousiaste, klantgerichte en resultaatgerichte medewerkers met minimaal een afgeronde MBO4-opleiding. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar draagt ook bij aan een goede samenwerking en teamspirit. Uiteraard ben je communicatief (mondeling en schriftelijk) en contactueel sterk, en weet je de weg te vinden in de digitale wereld, zoals op de computer, apps, e-books en sociale media.

Het is belangrijk dat je flexibel bent met betrekking tot je werktijden. Onze bibliotheken zijn geopend van maandag t/m zaterdag en de openingstijden variëren van 's morgens 9.00 uur tot 's avonds 20.00 uur. Dit betekent dat je flexibel inzetbaar bent, ook in de avonduren en op zaterdagen.

Wat biedt de Bibliotheek?

Een uitdagende functie in een levendige organisatie die middenin de samenleving staat waarbij je de mogelijkheid krijgt om je het bibliotheekwerk eigen te maken. De functie is ingeschaald conform schaal 5 van de cao Openbare Bibliotheken; max. € 2.601- per maand bij een fulltime dienstverband, excl. 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering.

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem contact op met START People in Purmerend, 0299-430476.