Bijles4you!

Unieke vorm van extra begeleiding, ook voor basisschoolleerlingen!

Loop je vaak vast tijdens het maken van je huiswerk? Heb je een achterstand bij één of meerdere vakken? Kortom: kun je wel wat inhoudelijke ondersteuning bij je schoolwerk gebruiken? Meld je dan nu aan voor de nieuwe vorm van huiswerkbegeleiding in de Bibliotheek! Bibliotheek Waterland werkt samen met Bijlescontact. Leerlingen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar kunnen iedere werkdag van half 4 tot half 6 terecht voor huiswerkbegeleiding met de nodige inhoudelijke ondersteuning.

Naast begeleiding en hulp bij het maken van je huiswerk en het leren plannen, organiseren en studeren kun je er ook terecht voor vakinhoudelijke vragen.Tijdens de huiswerkbegeleiding zelf krijg je al veel inhoudelijke ondersteuning en wanneer blijkt dat je nog méér hulp nodig hebt dan kun je, eveneens in de bibliotheek, gemakkelijk privé-bijles krijgen van een vakinhoudelijke bijlesdocent. Dat kan gedurende de tijd dat je er toch al bent of eventueel aansluitend aan de Bijles4You!

Hoe krijg je bijles in de bieb?

Hoe krijg je bijles in de bieb? Het werkt heel eenvoudig: je schrijft je in voor één of meerdere middagen per week. Op die middagen kom je op het gezellige 4You-plein tussen half 4 en half 6 huiswerk maken onder begeleiding van ervaren docenten. We garanderen voldoende persoonlijke aandacht en inhoudelijke ondersteuning door minimaal één docent op vijf leerlingen in te zetten. Tevens voorziet de bibliotheek je van drinken en een kleine versnapering.

Ga naar www.bijlescontact.nl/Bijles4you om je in te schrijven of kom een keer vrijblijvend langs in de Bibliotheek aan de Waterlandlaan 40 Purmerend. Bel vooraf altijd even met Bijlescontact op het nummer 085 – 0020 558.

Wat kost het?

De kosten voor deze unieke mix van huiswerkbegeleiding en bijles variëren (afhankelijk van aantal middagen per week) tussen de 50 euro per maand (voor één middag per week) en 135 euro per maand (voor 3 middagen per week).