Jeugd | 0-6 jaar

Op deze pagina vind je ons collectieaanbod voor de allekleinsten. Want met (voor)lezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Wij laten ook graag zien hoe leuk lezen is met BoekStart activiteiten in al onze vestigingen.

Wil je maandelijks een reminder in je mail voor de Babysoos, Peuterparty of Prentenboekenyoga?

De leukste luisterboeken

Meer over de Luisterbieb

Weet je dat je ook naar veel boeken kunt luisteren? Installeer de gratis LuisterBieb-app op je tablet of smartphone. Luister naar de leukste boeken, waar en wanneer je maar wilt.

Voorleesfilmpjes

Voorleesfilmpjes op Jeugdbibliotheek.nl

Bekijk de voorleesfilmpjes van de Voorleeshoek, Bereslim, SchoolTV en Wepboek. Met je Bibliotheekaccount kun je onbeperkt genieten van alle filmpjes. Handig en leuk!

Prentenboeken Top 10

Populaire boeken

Boekentip 0-3 jaar

Beertje Bobbi gaat naar de peuterspeelzaal. Hij hangt zijn jas op, zwaait naar mama en gaat fijn spelen. Bekijk het hele boekenfilmpje in De Voorleeshoek of leen dit boek in jouw bibliotheek.

Boekentip 3-6 jaar

Als Jet met andere kinderen speelt, heeft ze moeite om nee te zeggen. Je kunt het boek 'Welkom' lenen maar ook het complete boekenfilmpje bekijken in De Voorleeshoek.

Lees deze e-books op je mobiel of tablet

Naar alle e-books op jeugdbibliotheek.nl

BoekStart

Ja echt waar, baby’s kunnen vanaf drie maanden al genieten van boekjes! Kijk samen naar de plaatjes, praat tegen uw baby en zing een liedje. Dit is leuk en erg goed om te leren praten.

Klik hier voor meer