Jeugd | 0-6 jaar

De informatie op deze pagina komt van Jeugdbibliotheek.nl.
Op Jeugdbibliotheek.nl is nog veel meer te vinden over lezen.

Prentenboeken Top 10

'Moppereend'

Leen Moppereend op jeugdbibliotheek.nl

Eend is mopperig. Niemand wil met haar spelen. Tenminste... dat vindt zij. Moppereend is gekozen tot prentenboek van het jaar. Een mopperboek om vrolijk van te worden!

Voorleestips

website De Nationale Voorleesdagen

Hoe kies je een voorleesboek? En hoe ga je om met moeilijke woorden? Op de website van de Nationale Voorleesdagen vind je handige voorleestips.

Ken je BoekStart al?

Website Boekstart

Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen! BoekStart helpt je hierbij.

Prentenboeken van het jaar: 2010-2019

Populaire boeken

De leukste luisterboeken

Meer over de Luisterbieb

Weet je dat je ook naar veel boeken kunt luisteren? Installeer de gratis LuisterBieb-app op je tablet of smartphone. Luister naar de leukste boeken, waar en wanneer je maar wilt.

Voorleesfilmpjes

Voorleesfilmpjes op Jeugdbibliotheek.nl

Bekijk de voorleesfilmpjes van de Voorleeshoek, Bereslim, SchoolTV en Wepboek. Met je Bibliotheekaccount kun je onbeperkt genieten van alle filmpjes. Handig en leuk!

Boekentip 0-3 jaar

Een gek rood voorwerp valt uit de lucht. Hond denkt dat het een hoed is. Maar Beer, Olifant en de andere dieren denken allemaal iets anders... Je vindt het hele boekenfilmpje van Mijn potje in De Voorleeshoek. Of leen dit boek bij jouw bieb.

Boekentip 3-6 jaar

Buiten sneeuwt het, maar thuis bij familie Muis is het knus en warm. Opa, oma, papa, mama en de tien muizenkinderen zijn aan het knutselen en bakken zoete broodjes. Bekijk het hele boekenfilmpje in De Voorleeshoek. Of leen dit boek bij jouw bieb.

Lees deze e-books op je mobiel of tablet

Naar alle e-books op jeugdbibliotheek.nl