Agenda computercursussen

Van 12:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Je moet steeds meer dingen online regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag of een afspraak maken bij de gemeente. Voor hulp hierbij kun je naar dit spreekuur.

wo 28 okt

wo 04 nov

wo 11 nov

• Cursus Omgaan met de digitale overheid Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Landsmeer

Overheidsorganisaties verwijzen steeds vaker naar hun websites waarvoor een DigiD nodig is. In deze cursus leer je hoe hiermee om te gaan.

wo 18 nov

wo 18 nov