Agenda (aangepast)

De activiteiten in deze agenda zijn volgens de huidige coronamaatregelen aangepast. Voor alle activiteiten moet je je aanmelden. Bekijk voor dat je naar een activiteit komt de recente maatregelen die gelden in de Bibliotheek.

• Voorlezen Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Kinderen van 3 tot 6 jaar kunnen iedere woensdagmiddag aanschuiven bij het voorlezen.

wo 02 dec

• Walk & Talk Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Purmerend

Maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden met iedere maand een ander thema.

do 03 dec

• Letterspeurtocht Bekijk details

28 november 2020 t/m 5 december 2020 | Alle vestigingen

Wie zoet is krijgt letters! Doe mee met de Sinterklaas speurtocht in de Bibliotheek. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

28 nov t/m 05 dec

• Cursus Omgaan met de digitale overheid Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Purmerend

Vierdelige cursus waarin je met je Digid leert om te gaan.

do 03 dec

• Basiscursus Computer Bekijk details

A woman working with PC or desktop at offic, shot hand only Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Purmerend

Leer de basisbeginselen van het omgaan met de computer in acht lessen.

vr 04 dec

• Digitaal spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend (2e etage) glazen studieruimte

Heb je hulp nodig met het installeren van een app? Is het geheugen van je telefoon steeds vol en je weet niet wat je moet doen? Lukt het niet om een e-book te downloaden? Laat je dan helpen door de vrijwilligers van het Digitaal Spreekuur.

vr 04 dec

• Boek, muziek en beweging Bekijk details

Van 10:15 tot 11:00 | Bibliotheek Beemster

Muziek op Schoot docente Diana Veltkamp komt naar de Bibliotheek Beemster om met peuters en kleuters en hun ouders een muzikaal feestje te vieren.

• Peuterparty Volendam Bekijk details

Van 10:15 tot 11:15 | Bibliotheek Volendam

Net als voorgelezen worden is het beleven van een verhaal goed voor de taalontwikkeling. Activiteit voor kinderen van 2 tot 4 jaar en een ouder of grootouder.

• Babysoos Landsmeer AFGELAST Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Landsmeer

Gezellig voorlezen en liedjes zingen met je baby op schoot

• Spionage in oorlogstijd Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Bibliotheek Purmerend

Speciaal voor nieuwsgierige kinderen zijn er nu mini-colleges. Reis mee en ontdek! Voor kinderen van 7 tot 10 jaar.

zo 06 dec