Agenda (aangepast)

De activiteiten in deze agenda zijn volgens de coronamaatregelen aangepast. Voor alle activiteiten moet je je aanmelden.

• Digitaal spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend (2e etage) glazen studieruimte

Heb je hulp nodig met het installeren van een app? Is het geheugen van je telefoon steeds vol en je weet niet wat je moet doen? Lukt het niet om een e-book te downloaden? Laat je dan helpen door de vrijwilligers van het Digitaal Spreekuur.

vr 30 okt

• Supersnelle scheikunde Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Bibliotheek Purmerend

Speciaal voor nieuwsgierige kinderen zijn er nu mini-colleges. Reis mee en ontdek! Voor kinderen van 7 tot 10 jaar.

zo 01 nov

• Voorlezen Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Kinderen van 3 tot 6 jaar kunnen iedere woensdagmiddag aanschuiven bij het voorlezen.

wo 04 nov

• Walk & Talk Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Purmerend

Maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden met iedere maand een ander thema.

do 05 nov

• Donor zijn of worden? Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Bibliotheek Purmerend

Heb je nog geen beslissing kunnen nemen over jouw donorregistratie? Een gastspreker van de Nederlandse Transplantatie Stichting vertelt zijn verhaal.

do 05 nov

• Digitaal spreekuur Bekijk details

vr 06 nov

• Boekstart koffertjesdagen Bekijk details

Van 09:30 tot 10:15 | Bibliotheek Landsmeer

Gezellig voorlezen en liedjes zingen met je baby op schoot

• Peuterparty Volendam Bekijk details

Van 10:15 tot 11:15 | Bibliotheek Volendam

Net als voorgelezen worden is het beleven van een verhaal goed voor de taalontwikkeling. Activiteit voor kinderen van 2 tot 4 jaar en een ouder of grootouder.

• Boek, muziek en beweging Bekijk details

Van 10:15 tot 11:00 | Bibliotheek Beemster

Muziek op Schoot docente Diana Veltkamp komt naar de Bibliotheek Beemster om met peuters en kleuters en hun ouders een muzikaal feestje te vieren.

• Babysoos Purmerend - AFGELAST Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Purmerend 1e verdieping

Gezellig voorlezen, versjes en bewegen in de Bibliotheek. Voor ouders met kindjes in de leeftijd van 1 en 2 jaar.