Agenda (aangepast)

De activiteiten in deze agenda zijn volgens de huidige coronamaatregelen aangepast. Voor alle activiteiten moet je je aanmelden. Bekijk voor dat je naar een activiteit komt de recente maatregelen die gelden in de Bibliotheek.

• Boekstart koffertjesdagen Bekijk details

Van 09:30 tot 10:15 | Bibliotheek Volendam

za 23 jan

• Voorlezen Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Kinderen van 3 tot 6 jaar kunnen iedere woensdagmiddag aanschuiven bij het voorlezen.

wo 27 jan

• Digitaal spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend (2e etage) glazen studieruimte

Heb je hulp nodig met het installeren van een app? Is het geheugen van je telefoon steeds vol en je weet niet wat je moet doen? Lukt het niet om een e-book te downloaden? Laat je dan helpen door de vrijwilligers van het Digitaal Spreekuur.

vr 29 jan

• Babysoos Purmerend AFGELAST Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Purmerend 1e verdieping

Gezellig voorlezen, versjes en bewegen in de Bibliotheek. Voor ouders met kindjes in de leeftijd van 1 en 2 jaar.

za 30 jan

• Boekstart koffertjesdag Bekijk details

Van 09:30 tot 10:15 | Bibliotheek Purmerend

zo 31 jan

• Voorlezen Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

wo 03 feb

• Digitaal spreekuur Bekijk details

vr 05 feb

• Boek, muziek en beweging Bekijk details

Van 10:15 tot 11:00 | Bibliotheek Beemster

Muziek op Schoot docente Diana Veltkamp komt naar de Bibliotheek Beemster om met peuters en kleuters en hun ouders een muzikaal feestje te vieren.

• Peuterparty Volendam Bekijk details

Van 10:15 tot 11:15 | Bibliotheek Volendam

Net als voorgelezen worden is het beleven van een verhaal goed voor de taalontwikkeling. Activiteit voor kinderen van 2 tot 4 jaar en een ouder of grootouder.

• Babysoos Landsmeer AFGELAST Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Landsmeer