Agenda (aangepast)

De activiteiten in deze agenda zijn volgens de huidige coronamaatregelen aangepast. Voor alle activiteiten moet je je aanmelden. Bekijk voor dat je naar een activiteit komt de recente maatregelen die gelden in de Bibliotheek.

Van 15:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Kinderen van 3 tot 6 jaar kunnen iedere woensdagmiddag aanschuiven bij het voorlezen.

wo 06 jan

• Digitaal spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend (2e etage) glazen studieruimte

Heb je hulp nodig met het installeren van een app? Is het geheugen van je telefoon steeds vol en je weet niet wat je moet doen? Lukt het niet om een e-book te downloaden? Laat je dan helpen door de vrijwilligers van het Digitaal Spreekuur.

vr 08 jan

• Babysoos Purmerend AFGELAST Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Purmerend 1e verdieping

Gezellig voorlezen, versjes en bewegen in de Bibliotheek. Voor ouders met kindjes in de leeftijd van 1 en 2 jaar.

za 09 jan

• Cursus Omgaan met de digitale overheid Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Landsmeer

Vierdelige cursus waarin je met je Digid leert om te gaan.

wo 13 jan

wo 13 jan