Agenda (aangepast)

De activiteiten in deze agenda zijn volgens de huidige coronamaatregelen aangepast. Voor alle activiteiten moet je je aanmelden. Bekijk voor dat je naar een activiteit komt de recente maatregelen die gelden in de Bibliotheek.

• Minecraft: Bouwen aan een kerststad Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Bibliotheek Landsmeer

Dit coole minecraft event in de Kerstvakantie is voor creatieve kinderen vanaf 8 jaar.

wo 23 dec

• Voorlezen Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Kinderen van 3 tot 6 jaar kunnen iedere woensdagmiddag aanschuiven bij het voorlezen.

wo 23 dec

• Digitaal spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend (2e etage) glazen studieruimte

Heb je hulp nodig met het installeren van een app? Is het geheugen van je telefoon steeds vol en je weet niet wat je moet doen? Lukt het niet om een e-book te downloaden? Laat je dan helpen door de vrijwilligers van het Digitaal Spreekuur.

vr 25 dec

• Spionage in oorlogstijd Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Beemster

Speciaal voor nieuwsgierige kinderen in de leeftijd 7 tot 10 jaar is er een minicollege tijdens de Kerstvakantie.

ma 28 dec

• Spionage in oorlogstijd Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Landsmeer

wo 30 dec

• Voorlezen Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

wo 30 dec

• Digitaal spreekuur Bekijk details

vr 01 jan

• Peuterparty Volendam Bekijk details

Van 10:15 tot 11:15 | Bibliotheek Volendam

Net als voorgelezen worden is het beleven van een verhaal goed voor de taalontwikkeling. Activiteit voor kinderen van 2 tot 4 jaar en een ouder of grootouder.

za 02 jan

• Babysoos Landsmeer AFGELAST Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Landsmeer

Gezellig voorlezen en liedjes zingen met je baby op schoot

za 02 jan

• Kunst kijken en maken Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Bibliotheek Purmerend

Speciaal voor nieuwsgierige kinderen zijn er nu mini-colleges. Reis mee en ontdek! Voor kinderen van 7 tot 10 jaar.

zo 03 jan