Agenda (aangepast)

De activiteiten in deze agenda zijn volgens de huidige coronamaatregelen aangepast. Voor alle activiteiten moet je je aanmelden. Bekijk voor dat je naar een activiteit komt de recente maatregelen die gelden in de Bibliotheek.

• Voorlezen Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Kinderen van 3 tot 6 jaar kunnen iedere woensdagmiddag aanschuiven bij het voorlezen.

wo 09 dec

• Digitaal spreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend (2e etage) glazen studieruimte

Heb je hulp nodig met het installeren van een app? Is het geheugen van je telefoon steeds vol en je weet niet wat je moet doen? Lukt het niet om een e-book te downloaden? Laat je dan helpen door de vrijwilligers van het Digitaal Spreekuur.

vr 11 dec

• Voorlezen Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

wo 16 dec

• Digitaal spreekuur Bekijk details

vr 18 dec

• Babysoos Purmerend AFGELAST Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Purmerend 1e verdieping

Gezellig voorlezen, versjes en bewegen in de Bibliotheek. Voor ouders met kindjes in de leeftijd van 1 en 2 jaar.

za 19 dec

• Prentenboek en Yoga Bekijk details

Van 14:30 tot 15:15 | Bibliotheek Purmerend

Gezellig voorlezen en liedjes zingen met je baby op schoot

zo 20 dec

Van 10:00 tot 13:00 | Bibliotheek Beemster

Dit coole minecraft event in de Kerstvakantie is voor creatieve kinderen vanaf 8 jaar.

Van 13:30 tot 16:30 | Bibliotheek Purmerend

• Creepy Christmas - winterverhaal Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Bibliotheek Purmerend

Spannend griezelig winterverhaal voorgelezen door Creepy John van de Dungeon Amsterdam. Wel voor 10+ kinderen die tegen een stootje kunnen.

Van 13:30 tot 16:30 | Bibliotheek Volendam

di 22 dec