Een "monsterlijke" podcast

Gepubliceerd op: 1 februari 2022 14:19

podcast voorleesdagen

“Maar eerst ving ik een Monster” is de titel van het populaire prentenboek van Tjibbe Veldkamp en het thema tijdens de Nationale Voorleesdagen. Luister welke monsters bij Sylvia en Norbert aan tafel zitten, tijdens de opnames van de podcast!

Er is veel te doen in de bibliotheek. Sylvia Bakker (voorzitter Raad van Toezicht Bibliotheek Waterland) en Norbert van Halderen (directeur Bibliotheek Waterland) praten over de activiteiten in de verschillende vestigingen en over het belang van voorlezen aan jonge kinderen en lezen voor onze ontwikkeling in het algemeen. De monster-speurtocht in de bibliotheek brengt verhalen tot leven.

logo What the BIEB?!

In de serie podcasts What the BIEB?! geven we jou een kijkje achter de schermen! We nemen je mee naar verschillende afdelingen van de Bibliotheek Waterland en de Westfriese Bibliotheken, spreken met diverse medewerkers, o.a. Sylvia Bakker, Norbert van Halderen, met Chantal Trigallez, Paula Orme en Christel Ruiter van de Westfriese Bibliotheken.