Bestel een Verrassingstas

Gepubliceerd op: 20 maart 2020 12:20

Bestel nu GRATIS een Verrassingstas met 5 boeken en haal het op bij een bibliotheekvestiging naar keuze.

Toch boeken in huis

Jouw bibliotheekvestiging is tijdelijk gesloten maar je kunt toch boeken lenen. Vanaf nu kun je een speciale editie Verrassingstas bestellen voor jezelf, je kind of je aan huis gekluisterde buurvrouw.

Hoe werkt het?

Je geeft via onderstaand formulier op in welke genre je leest. Je kunt géén titels opgeven. Wij zoeken 5 boeken voor je uit, dat doen we met zorg. Per adres kunnen wij 1 Jeugd- en 1 volwassenen aanvraag in behandeling nemen.

• Vul je gegevens in op het formulier (je hebt ook het lenersnummer nodig)
  • Geef op in welke genre je meestal leest of in geval van een kind wat de leeftijd en het niveau is
  • Vul in of je de tas wil ophalen in de Bibliotheek Beemster, Edam, Landsmeer, Purmerend of Volendam
  • Druk op verzenden
  • Je krijgt van ons bericht wanneer je je Verrassingstas kunt ophalen. Dat kan vanwege de toeloop een paar dagen duren!