Gloednieuwe boeken cadeau!

Gepubliceerd op: 9 juli 2021 09:58

Op 9 juli kregen alle kinderen van 0 tot 12 jaar die staan aangemeld bij de Stichting Purmerendse Voedselbank een boek cadeau. Een mooi begin van de zomervakantie! Deze actie werd mogelijk gemaakt door de drie Rotaryclubs in Purmerend: Waterland, Polderland en Weidevenne, en is uitgevoerd in nauwe samenwerking met Bibliotheek Waterland.

Wouter van Waardt, van Rotary Purmerend Waterland, nam
het initiatief voor deze actie en zocht de samenwerking met de bibliotheek. Als voormalig eigenaar van boekhandel ‘Het Leesteken’ in Purmerend weet hij als geen ander hoe belangrijk lezen is: ‘We schrokken van de berichtgeving over leerachterstanden door corona. We wilden daar als Rotary graag een positief verschil in maken.’

De Stichting Purmerendse Voedselbank is actief in Purmerend, Landsmeer, Beemster, Monnickendam en Volendam. Naast het boek ontvingen de kinderen een stickervel én een uitnodiging om gratis lid te worden van Bibliotheek Waterland. De zomervakantie is met deze actie echt begonnen! En ook in zomer is Bibliotheek Waterland gewoon open! Kom jij ook langs?