Restyling Bibliotheek Purmerend

Gepubliceerd op: 22 oktober 2019 11:55

Nadat in vorige jaren de etage's van de Bibliotheek Purmerend zijn 'aangepakt' wordt er vanaf 28 oktober gewerkt aan de inrichting van een gedeelte van begane grond.

Nieuwe indeling

En er zal gewerkt worden aan een nieuwe indeling van het gedeelte begane grond rechts achter de trap.

Er komt een nieuwe wand waarin de functies, betalen, kopiëren, inname en uitgifte worden geintergreerd. In deze wand, vlak naast de lift komt een plek waar de gereserveerde materialen handig kunnen worden klaargezet.

De service balie krijgt een nieuwe plek, meer in het centrum van de Bibliotheek.

De blikvanger op deze afdeling zal het "Vers binnen" meubel zijn. Nieuwe materialen en materialen die nét zijn teruggebracht zetten wij eerst in de mooie lusvormige kast voordat zij worden opgeborgen in de collectie.

Het gedeelte rechts en achter de trap wordt voorzien van een nieuwe vloerbedekking.

Wij blijven open!

Tijdens deze verbouwing zullen alle functies en materialen beschikbaar blijven. Alleen staat er waarschijnlijk wel eens iets op een andere plek of via een omweggetje te bereiken.

Ook geluidsoverlast en stof zal niet te vermijden zijn. Waarvoor onze excuus!

Kun je iets niet vinden of staat er iets in de weg? Vraag het onze medewerkers. Zij helpen je graag!

Naar verwachting zal deze afdeling vanaf maandag 11 november weer helemaal naar behoren functioneren.