Regel nu je automatische incasso

Gepubliceerd op: 23 december 2019 14:01

Klanten die hun abonnementsgeld nog via acceptgiro overmaken hebben wij onlangs een mail gestuurd. Hierin staat een verzoek om alsnog met automatische incasso te gaan betalen. Wil je deze actie verifiëren of liever niet klikken op een link in de mail? Hier onder staat het verzoek in de mail en de link waar je je gegevens in kunt voeren.

Beste klant,

Wij zijn blij dat je lid bent van de Bibliotheek Waterland. Momenteel betaal je het lidmaatschap via een acceptgiro. Met deze mail willen wij je vragen of je de betaalwijze wil veranderen naar een automatische incasso. Dat heeft namelijk zowel voor jou als voor ons voordelen;

• Je ontvangt een jaarlijkse korting van € 2,50 op je lidmaatschapJe helpt ons kosten te besparen, acceptgiro's zijn duur voor de Bibliotheek
  • Het is duurzamer want het bespaart papier

Wil je in het vervolg betalen via automatische incasso? Dat kan door je gegevens in te vullen via de knop onder deze mail*. Regel je het liever in de Bibliotheek? Loop dan even binnen tijdens de openingstijden en vraag het aan een van onze medewerkers, zij maken het graag voor je in orde.