Weer terug naar een normale bieb

Gepubliceerd op: 8 juli 2020 11:00

Met ingang van dinsdag 1 september zijn onze openingstijden van de vestigingen Purmerend, Purmerend Weidevenne, Edam, Volendam, Beemster en Landsmeer weer als vanouds. Alleen onze Servicepunten Purmerend het Parelhof, Volendam 't Kofschip, Oosthuizen de Koningsspil en Westbeemster de Lourdesschool zijn nog gesloten. Deze servicepunten zijn gevestigd in scholen en nog niet toegankelijk voor bezoekers.

Meer mensen in de Bibliotheek

• Er mogen meer mensen in de bibliotheek worden toegelaten. Bij binnenkomst is het meenemen van een mandje en handen reiningen verplicht. De anderhalve meter afstand houden we nog aan en als je verkoudheidsklachten hebt vragen wij je om thuis te blijven.

Terugbrengen en te laat geld

• Je kunt tijdens openinguren weer zelf je materialen bij de zelfservicebalie terugbrengen in de Bibliotheek. De inleverbus aan de buitenkant van de Bibliotheek kun je alleen gebruiken buiten de openingstijden.
  • Vanaf 1 juli wordt er weer te-laat-geld gerekend
  • Je kunt contactloos betalen bij de betaalautomaat

Printen en studeren

• Je kunt weer printen in onze vestigingen (behalve Beemster). Printen kan wanneer de opdracht daarvoor vanaf een eigen computer is gedownload op www.printen.bibliotheekwaterland.nl. Voorwaarde is dat je een geldige bibliotheekpas hebt met voldoende tegoed.
  • Binnenkort zijn de studiecabines in de Bibliotheek Purmerend weer beschikbaar. Reserveren is verplicht en gebruik hiervan is GRATIS. Klik hier voor meer info over de studiecabines.

Faciliteiten wel of niet beschikbaar

Niet beschikbaar Alternatief
Toiletten Beschikbaar
Computergebruik Via Wifi mogelijk met eigen apparaat en beperkt met de bibliotheek PC's