Tip van de week: Maak een Verlang-leeslijstje

Gepubliceerd op: 4 juni 2021 13:12

Zorg dat je altijd voorzien bent van een wensenlijst met mooie boeken die je kunt reserveren. Dat kan door je te abonneren op onze maandelijkse aanwinstenlijsten.

Nooit een tekort aan inspiratie en geen briefjes meer

Ben jij al geabonneerd op de maandelijkse aanwinstenlijsten van de bibliotheek met boeken die jou interesseren? Zo ja dan kom je vast wel eens boeken tegen waar je op nog even geen tijd voor hebt. Of je kunt ze niet reserveren omdat je op het maximaal aantal openstaande reserveringen (10) zit. Wat dan?

Je hoeft niet meer deze titels op een briefje te schrijven. Je kun heel makkelijk een lijstje maken via de functie MijnBibliotheek op onze website en ook via de BibliotheekWiseApp op jouw telefoon. Interessante titel gevonden? Klik op 'Mijn Lijsten', meld je aan en het boek staat op 'Mijn verlanglijst'. Dat lijstje gebruik je bij je bezoek aan de bieb of je reserveert van hieruit eenvoudig. Zodra je een boek hebt geleend verdwijnt het automatisch uit de lijst.

De knop naar functie MijnBibliotheek zie je rechts van het midden boven aan deze webpagina.

Meer uitleg over de handige BibliotheekWiseApp vind je hier.