Per 1 januari 2023 weer in de gemeente Waterland

Gepubliceerd op: 10 juni 2022 09:04

Met ingang van 1 januari 2023 neemt de Openbare Bibliotheek Waterland de verzorging van het bibliotheekwerk in de gemeente Waterland weer op zich. De vier vestigingen in de kernen Broek in Waterland, Monnickendam, Ilpendam en Marken blijven open.

Bibliotheek Waterland komt weer naar de gemeente Waterland

Met ingang van 1 januari neemt de Bibliotheek Waterland de verzorging van het bibliotheekwerk in de vier kernen van de gemeente Waterland weer op zich.

Sinds 1 januari 2014 maakten de bibliotheekvestigingen in deze gemeenten geen deel meer uit van het netwerk van Openbare bibliotheken en werden geĆ«xploiteerd door een commerciĆ«le partij. Via een openbare aanbesteding heeft Bibliotheek Waterland voor een periode van 4 jaar het basis bibliotheekwerk in de gemeente Waterland weer toegekend gekregen.