Weer open!

Gepubliceerd op: 18 november 2020 09:00

Met ingang van 19 november zijn onze bibliotheekvestigingen weer volgens de normale openingstijden geopend. Je kunt zelf weer in de Bibliotheek materialen uitzoeken. Komen werken of studeren of een activiteit bezoeken.

Maatregelen in de Bibliotheek

• reinig je handen bij binnenkomst
  • vanaf 13 jaar is het dragen van een mondkapje verplicht (op een vaste zitplaats mag deze weer af)
  • houd rekening met anderhalve meter afstand

2e etage Bibliotheek Purmerend

De 2e etage van de Bibliotheek Purmerend is op werkdagen van 9 – 12 gesloten. Vanaf 12 – 20 uur kun je weer terecht op deze afdeling en gebruikmaken van de studieplekken. Op zaterdag en zondag is deze afdeling gewoon open volgens openingstijden.

Studiecabine reserveren

Op de 2e etage van de bibliotheek Purmerend kun je ook gebruikmaken van een studiecabine. Wil je een van deze GRATIS cabines gaan gebruiken dan is vooraf reserveren verplicht.

Reserveer hier een studiecabine

Kom je liever niet?

De inleverbussen aan de buitenkant van de bibliotheken zijn 24/7 open. Daar kun je je geleende materialen terugbrengen. De Verrassingstassen kun je nog steeds bestellen en (laten) afhalen. Voor mensen die aan huis gekluisterd zijn hebben we een Bibliotheek-aan-huisservice.

Activiteiten in de Bieb

De meeste activiteiten in de Bibliotheek gaan weer van start. Voor vaste spreekuren als het Juridisch Loket en het bureau Discriminatie Zaken is er een alternatief op afstand.