Binnenkort kan er meer!

Gepubliceerd op: 4 juni 2021 12:25

Gelukkig zijn we nu al weer een tijdje open en met ingang van maandag 7 juni kan er ook weer (beperkt) gestudeerd worden in de Bibliotheek.

Gelukkig zijn we nu al weer een tijdje open en ben je van harte welkom in al onze bibliotheken! Er zijn nog wel beperkte openingsuren en gelden in onze vestigingen de coronaregels: reinig je handen, houd voldoende afstand en draag een mondkapje als je loopt. Ook is het aantal bezoekers nog beperkt. Voor elke bezoeker is er een mandje. Zijn de mandjes op, wacht dan bij de ingang. Zo blijft er genoeg ruimte voor iedereen.

Ook kun je de leestafel weer gebruiken. Schuif lekker aan, geniet van je krant of favoriete tijdschrift. Met ingang van maandag 7 juni kun je ook weer studeren in de bibliotheek. Er zijn nog wel een beperkt aantal studieplekken en pc's beschikbaar en we vragen je om niet te lang te blijven. Ook kun je vanaf maandag na 12 uur weer terecht op de 2e etage van de Bibliotheek Purmerend.

Blijf je liever nog even thuis? Je kunt nog steeds gebruik maken van ons online aanbod. Ook onze klantenservice is online bereikbaar. Let op!
Onze openingstijden zijn anders dan je gewend bent. Klik hier voor een overzicht.