Hulp bij online prikafspraak?

Gepubliceerd op: 21 januari 2022 14:48

Steeds meer mensen worden uitgenodigd om een afspraak te maken voor een extra coronavaccinatie, de boosterprik. Vanaf het moment dat een geboortejaar aan de beurt is, kan men een afspraak maken. Kun je wat hulp gebruiken bij het online afspraak maken voor de boosterprik?

Met je DigiD

Vanaf het moment dat een geboortejaar aan de beurt is, kan men een afspraak maken. Dit gaat online met behulp van je DigiD. Als je nog geen DigiD hebt, raadpleeg dan deze website.

Uitleg over online prikafspraak maken

Om mensen te informeren hoe online een prikafspraak maken werkt, is er een website gemaakt waarop dit wordt gedemonstreerd: Klik hier voor de demo.

Of kom naar de Bibliotheek

Vind je het maken van een online afspraak lastig, dan kun je tijdens de openingstijden van het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) terecht. Ook zijn er in de Bibliotheek computers beschikbaar waar je direct mee aan het werk kunt.

LET OP! Voor het maken van een afspraak heb je DigiD-gegevens en je mobiele telefoon nodig.

Klik hier voor de Agenda van IDO om te kijken waar en wanneer je terecht kunt.