Warm Welkom Waterland

Gepubliceerd op: 22 november 2022 14:05

Per 1 januari 2023 gaan wij het bibliotheekwerk verzorgen in de gemeente Waterland. Hiermee nemen wij weer de verantwoordelijkheid voor de bibliotheekvestigingen in Broek in Waterland, Ilpendam, Marken en Monnickendam. Vanaf nu doen wij een aanbod aan alle inwoners van de gemeente met een Welkomstactie.

Nu alvast GRATIS lid bij de nieuwe Bibliotheek

Inwoners van de gemeente Waterland kunnen nu alvast lid worden van Bibliotheek Waterland en meteen lenen uit de collectie. Met dit lidmaatschap is er ook direct toegang tot de online Bibliotheek waar men e-books en luisterboeken kan downloaden.  

Eerste 2 maanden GRATIS

Voor kinderen van 0 – 18 jaar en voor jongeren van 18 – 25 jaar is het lidmaatschap van Bibliotheek Waterland sowieso altijd gratis. Volwassenen kunnen ook in 2022 alvast een basis-abonnement voor 14 maanden afsluiten waarmee ze de eerste 2 maanden gratis lid zijn van Bibliotheek Waterland. 

Meld je nu online aan

Aanmelden voor dit Actie-abonnement maar ook voor de jeugd- of het jongeren abonnement kan in november en december online.

Meld je hier aan

Overgangs abonnement

Vind je de overstap naar een abonnement van Bibliotheek Waterland nog te groot? Wij helpen je daarmee met dit Overgangs abonnement. Hiermee behoud je nog de oude voorwaarden van uitlening maar kun je wel de boeken uit onze collectie lenen. Meer over het Overgangs abonnement lees je hier. 

Vanaf 1 januari 2023 zijn er meer abonnementen te verkrijgen en kan het inschrijven ook in de bibliotheekvestigingen in de gemeente zelf.