Nederland Leest 2019

In november 2019 staat de Bibliotheek in het teken van het boek Winterbloei van Jan Wolkers en het thema Duurzaamheid. We doen een bloemlezing met natuurverhalen van Jan Wolkers cadeau met als titel Winterbloei en we organiseren een online Boekenclub waarin jij mee kunt praten over dit boek.

Boekentips van onze redactie

Geschenkboek

Winterbloei van Jan Wolkers

In november leest heel Nederland het geschenkboek Winterbloei van Jan Wolkers. In dit gratis boek belicht biograaf Onno Blom de schrijver en hoe hij in staat was de aarde te bewonderen. Het boek is in november gratis beschikbaar in de bibliotheek*.

Bekijk details

Meld je aan voor de online Boekenclub!

E-books

Het Nederland Leest Junior cadeau

Borealis | Marloes Morshuis

In het verhaal worden kinderen van over de hele wereld ontvoerd en naar een geheime locatie in Alaska gebracht. Daar, in de ijzige kou, worden de ‘uitverkorenen’ opgeleid om een dreigende klimaatramp te overleven, maar zitten zij daar wel op te wachten?...