Agenda spreekuren

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend 2e etage

Vanuit het servicepunt op de 2e etage in vestiging Purmerend, geven de juristen van het Juridisch Loket iedere vrijdag gratis juridisch advies.

vr 20 mei

Van 12:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Je moet steeds meer dingen online regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag of een afspraak maken bij de gemeente. Wij helpen graag hierbij. Ook als je hulp nodig hebt bij het maken van een online prikafspraak kun je bij ons terecht.

wo 25 mei

• Spreekuur Bureau discriminatiezaken Bekijk details

Van 10:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Iedereen kan bij Bureau Discriminatie terecht voor steun en voor een vertrouwelijk advies over discriminatie en ongelijke behandeling. Twee keer per week is er een inloop spreekuur van Bureau Discriminatiezaken in de Bibliotheek.

do 26 mei

• Spreekuur Digitaal Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Kom voor al je vragen over tablets, smartphones, laptops of e-readers naar het digitaal spreekuur! Elke donderdag in de bieb in Purmerend.

do 26 mei

vr 27 mei