Walk & Talk

9 januari 2020, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS

De maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden in de Bibliotheek. Netwerken, ervaringen delen en iedere maand een ander thema. Een ongedwongen bijeenkomst waarmee je weer een stapje dichter bij jouw droombaan komt. Vanwege de kerstvakantie is deze Walk & Talk een weekje later dan normaal.

Workshop "Kleding en eerste indruk"

Iedere maand hebben we een ander thema en vaak zijn er ook gastsprekers dit keer is er de workshop. Welk beeld denk je dat anderen van jou hebben en wat zegt jouw uiterlijk over wie jij bent? Kleding en kleur zijn communicatiemiddelen waarmee wij dagelijks te maken hebben. Ben jij je bewust van jouw houding en uitstraling? De workshop “Kleding en eerste indruk” die Chantal Franken – de Graaf van ImageBoost geeft gaat over houding, kleding en het belang van een goede eerste indruk. Als je je bewust wordt van wat je uitstraalt, neem je bewuste stappen naar succes. Een feestelijk begin van het nieuwe jaar een workshop voor iedereen die opzoek is naar werk.

Blijf op de hoogte

Iedere maand een reminder voor de eerstvolgende bijeenkomst en het laatste nieuws over het thema? Meld je aan voor de Walk&Talk nieuwsbrief.