Spreekuur Vrijwilligerscentrale Amsterdam

22 januari 2020, van 14:00 tot 16:00 | Elke 2 weken | Bibliotheek Landsmeer

Ben jij nieuwsgierig naar vrijwilligerswerk? Benieuwd naar leuke klussen in de buurt? Advies nodig wat het beste bij jou zal passen? Vrijwilligers Centrale Amsterdam in Landsmeer helpt je graag verder.

Ontdek jouw mogelijkheden als vrijwilliger!

Iedere woensdag (in de even weken) is er een spreekuur in de Bibliotheek Landsmeer. Je bent van harte welkom. Want vrijwilligerswerk is er voor iedereen. Voor mensen met weinig tijd of juist met zeeën van tijd. Voor jongeren tot gepensioneerden, en iedereen daar tussenin.  Eén dag in het jaar, een avond per maand of een paar uur per week.Als je graag iets goeds wil doen voor een ander, bepaalde vaardigheden wilt ontwikkelen, werkloos bent, wil bijdragen aan de samenleving, op zoek bent naar een nieuwe uitdaging.

Vrijwilligerswerk kan ik veel gevallen een waardevolle manier zijn om een stap verder te komen. Hierbij gaat het echt om een win-win situatie: de vrijwilligersorganisatie kan mede door jouw bijdrage zijn doel bereiken en jij krijgt een goed gevoel als je merkt dat je iets waardevols doet voor een ander!

Waar word jij blij van? Draag bij aan iets dat je na aan het hart ligt.

Maak een afspraak

Je kunt online een afspraak inplannen of bel naar 020-6365228. Ook als je graag een afspraak wil plannen buiten dit tijdstip om.