Spreekuur Juridisch Loket (AFGELAST)

27 november 2020, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS

Het servicepunt van Het Juridisch Loket zal tot 1 januari 2021 geen gebruik maken van de bibliotheek. Voor vragen kunt u bellen met 0900-8020. Of mailen via www.juridischloket.nl/email-ons.

Vanuit het nieuwe servicepunt van het Juridisch Loket aan de Waterlandlaan geeft het Juridisch Loket iedere vrijdag gratis juridisch advies.

Het Juridisch Loket heeft overigens ook nog steeds een vestiging in Zaandam. Check de openingstijden van deze vestiging op de www.juridischloket.nl. Kun je niet langskomen bel 0900-8020 (€ 0,25 per minuut).

Het Juridisch Loket helpt bij alle juridische vragen, conflicten en geschillen en wordt gefinancierd door het ministerie van Veiligheid & Justitie.