Spreekuur Digitale Overheid

30 december 2020, van 12:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS - Wel een afspraak maken

Je moet steeds meer dingen online regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag of een afspraak maken bij de gemeente. Voor hulp hierbij kun je naar dit spreekuur.

Online regelen van overheidszaken

Wij moeten steeds meer dingen zelf regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag, een woning zoeken, een rijbewijs verlengen of een afspraak maken bij de gemeente. Je moet dan wel een DigiD hebben en met een computer kunnen omgaan. Veel mensen vinden dit toch nog lastig en daarom is er een Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) geopend in de Bibliotheek Purmerend.

De hulp is gratis vanwege de coronamaatregelen moet je wel even een afspraak inplannen door een mail te sturen naar sr-vrijwilligers@clup.nl of 0299 480 630.