Spellen-middag

10 november 2019, van 12:00 tot 15:30 | Elke 4 weken | Bibliotheek Purmerend

Kosten: GRATIS

Iedereen vanaf 14 jaar mag meedoen met leuke en uitdagend, bekende en onbekende spelletjes die je gewoon lekker rond de tafel kan spelen.

Even geen apps of social media

De Bibliotheek en de Spellenvereniging Purmerend zien het als uitdaging om mensen weer rond de tafel te krijgen. Gezellig samen een bordspel spelen. Met elkaar in de vorm van een coöperatief spel, of juist tegen elkaar. Maar in ieder geval met echt contact en zonder apps en sociale media

Je kunt naar de tweede verdieping van de Bibliotheek gaan om gezellig een vernieuwend spel te komen uitproberen, iets anders dan de welbekende standaard bordspellen. Natuurlijk hebben wij ook een leuke selectie met bijzondere spellen die je misschien nog nooit eerder hebt gezien.

Gastheer van deze spelletjesmiddag is Mark Hoeppe van Spellenvereniging Purmerend.