Sing-in voor de kleintjes

9 november 2019, van 10:15 tot 11:00 | Bibliotheek Beemster

Kosten: € 5,00 voor leden € 7,50 voor niet-leden

Muziek op Schoot docente Diana Veldkamp komt naar de Bibliotheek Beemster om met kleuters en hun ouders een muzikaal feestje te vieren.

Muziek, spel, dans en zingen

Na het grote succes tijdens Nationale Voorleesdagen begin dit jaar organiseert de Bibliotheek weer een Sing-in in de Bibliotheek Beemster. Samen met je (klein)kind genieten van muziek, spel, dans en zingen tijdens de Sing-in in de Bibliotheek? Dat kan drie keer in het najaar van 2019.

Ieder maand een ander thema

Diana Veldkamp is Muziek op Schoot docent en zij begeleid een Sing-in voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud in de Bibliotheek Beemster. Samen met papa, mama, oma, opa of een andere volwassene beleven de kinderen een heerlijk ontspannen én actief muzikaal uurtje. Muziek maakt je niet alleen slim, maar wist je dat je daarmee onder andere ook de taalontwikkeling van de kinderen enorm stimuleert?

Er zijn nog twee bijeenkomsten met ieder een ander thema.

• Zaterdag 9 november van 10.15 – 11.00 uur – thema; Sint Maarten
  • Zaterdag 14 december van 10.15 – 11.00 uur – thema; Kerst