Schrijfworkshop 75 jaar Vrijheid (GEANNULEERD)

4 april 2020, van 11:00 tot 12:30 | Bibliotheek Landsmeer

Kosten: € 5,00 euro voor leden en € 7,50 voor niet-leden Bibliotheek

Houd je van schrijven? Schrijf je altijd verhalen in je hoofd? Reserveer snel een plekje voor de workshop en laat je betoveren door je eigen pen! Een workshop creatief schrijven met als thema vrijheid.

Wat betekent vrijheid voor jou?

We vieren dit jaar dat we 75 jaar in vrijheid leven. Maar wat betekent vrijheid voor jou? Is het voor jou gekoppeld aan de Tweede Wereldoorlog of komen er ook hele andere gedachtes in je op? Doet het je misschien denken aan een moment dat je je persoonlijk bevrijdt voelde? Of een bijzondere gebeurtenis in je leven? Iedereen heeft een eigen verhaal en associatie bij de term vrijheid. Dat is het mooie van schrijven. Jouw unieke (levens)verhaal kan tot leven komen! 

Laat je inspireren

In deze workshop zal schrijfster Renee Kelder je alles vertellen over haar aanpak. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor het stellen van jouw prangende schrijfvraag. Laat je inspireren en ontvang praktische tips en handvaten om direct mee aan de slag te gaan. Inclusief leuke schrijfoefeningen zodat iedereen fluitend met een verhaal naar huis gaat! 

Wie is Renee?

Renee Kelder (1985) studeerde aan de Universiteit voor Humanistiek. Parttime-Junkie (Meulenhoff Boekerij) is haar autobiografische debuut. Samen met haar eveneens schrijvende zus Eva geeft ze schrijfcoaching, cursussen en workshops aan particulieren en instellingen. Naast haar schrijfwerkzaamheden voor onder meer Algemeen Dagblad, is Renee een veelgevraagd gastspreker over drugs op scholen en in het bedrijfsleven.   

Deze workshop is ook in andere bibliotheekvestigingen (kijk in onze agenda).